Şaban Sevinç: Allah'ım sen bana sabır ver

Muhalif gazeteci Şaban Sevinç, Eski CHP Milletvekili Ensar Öğüt'ün "Kılıçdaroğlu Kur'an-ı ezbere bilir" sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Şaban Sevinç: Allah'ım sen bana sabır ver
Şaban Sevinç: Allah'ım sen bana sabır ver
GİRİŞ 09.10.2022 15:36 GÜNCELLEME 09.10.2022 16:26
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Eski CHP Milletvekili Ensar Öğüt, katıldığı canlı yayında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafız olduğunu söyledi. Öğüt, "İnanın samimi söylüyorum Kur'an-ı Kerim'i ezbere biliyor. Ayetleriyle birlikte ezbere biliyor" ifadelerini kullandı.

CHP'li Ensar Öğüt: Kılıçdaroğlu Kur'an-ı Kerim'i ayetleriyle birlikte ezbere biliyorCHP'li Ensar Öğüt: Kılıçdaroğlu Kur'an-ı Kerim'i ayetleriyle birlikte ezbere biliyor

Öğüt'ün sözlerine tepki gösteren muhalif gazeteci Şaban Sevinç, Twitter hesabından Öğüt'ün sözlerini alıntılayarak "Allah'ım sen bana sabır ver" ifadesini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 131
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Allah sabır versin
    Cevapla
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    korkmayin böyle dogru yolda olmayan hafizlar da ceheneme girecek.
    Cevapla
  • İlyas demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu kk istiklal Marşı'nın iki kıtasínı bilmiyor zaten öyle hafıza ne gezer 730 sayfayı ezberlesin gerçi bunlara inan çok saf insanlar var adam konut dualarını ayet biliyordu vah zavallı
    Cevapla
  • Suskun44 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimde kendi sandığını bulsun yeterli
    Cevapla
  • M fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    İhlas suresini okuyamayan hafız ise ne günlere düştük. Yahudi kökenli iken kendini Seyyit ilan eden bir yalancıdan ne beklenir. Yandaşları da onun şahidi.
    Cevapla
  • E vardar 1 yıl önce Şikayet Et
    Tovbe tovbe iyiki varsin bay kemal bizleri bol bol gulduruyorsun cok iyi komedyensin ustune kimseyi tanimam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var