Akşener: Kemal Bey kararlı, aday gibi görünüyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Kemal Bey kararlı, aday gibi görünüyor" dedi. Akşener ayrıca, "Biz, kendisi çıkıp ‘Ben adayım’ demeden kimseyi aday gösteremeyiz" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 12.10.2022 10:53 GÜNCELLEME 12.10.2022 11:03
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nda adaylık bilmecesi devam ederken, İYİ Parti kanadından yeni bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu'nun kararlı olduğunu söyleyen Akşener, dikkati çeken değerlendirmelerde bulundu.

"KEMAL BEY KARARLI"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanlarıyla görüştü. Akşener, cumhurbaşkanı adaylığının gündeme gelmesi üzerine, "Kemal Bey kararlı, aday gibi görünüyor" dedi. 

Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylık' çıkışı: Bilmek istiyorum!Kılıçdaroğlu'ndan "adaylık" çıkışı: Bilmek istiyorum!

"BEN ADAYIM' DEMEDEN ADAY GÖSTERMEYİZ"

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, İYİ Parti kanadından cumhurbaşkanlığı adaylığı için dile getirilen isimlerin hatırlatılması üzerine Akşener, "Biz, kendisi çıkıp 'ben adayım' demeden kimseyi aday gösteremeyiz" ifadelerini kullandı. 
 

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisiMeral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi

Akşener: Artık çok az kaldıAkşener: Artık çok az kaldı

İYİ Partili isimlerden Kılıçdaroğlu tepkisi: Akşener böyle bir şey derse utanırım...İYİ Partili isimlerden Kılıçdaroğlu tepkisi: Akşener böyle bir şey derse utanırım...

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 180
  • Bayburtsevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Olsunfarketmez kimgelirsegelsin adayım overeceği adayreisimdir
    Cevapla
  • terim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hahhayyyyt...:))))))
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee akşener çark etti, çünki pensilvanyadan icazet almaya giden kılıçdaroğluna aday ol dediler, akşener çark etti
    Cevapla
  • pimapenci 1 yıl önce Şikayet Et
    bari 2. tura kalsaydi biraz heyecan olurdu. Bu durunda kilicdarin hic sansi yok. yuzde 57 cumhur ittifaki alir, yuzde 35 felan miiet ittifaki alir. hayatinda secime gitmemis birisi kalkip erdoganin karsinda secime girecek. Allah akil fikir versin bunlara. Madem oyle gelsin sanduklar. daha fazla secimle milleti mesgul etmeyin, ulkenin kaybedecek zamani yok.
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ülkücüler şehitler ölmez vatan bölünmez deyip hdpye oy verecek.analar neler doğurmuş böyle. O nayada babayada evladada lânet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak