Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu sorusuna cevap: Anketleri işaret etti

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'na, "Size göre altılı masadan bir isim adaylık için öne çıkıyor mu" sorusu soruldu. Karamollaoğlu, anketleri işaret etti ve şu an için karar vermenin zor olduğunu söyledi.

GİRİŞ 24.10.2022 11:40 GÜNCELLEME 24.10.2022 12:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim kararı alındıktan sonra birkaç gün içinde ortak adayın belirlenebileceğini söyledi. 

Karamollaoğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

"TEK ADAY ŞART, İKİNCİ TUR ENDİŞE VERİCİ"

Altılı masanın uzlaşabileceğine inandığını belirten Karamollaoğlu, "İlk turda seçimi kazanacak bir aday belirleyebilmeliyiz. İkinci tur her zaman endişe vericidir. Onun için ilk turda yüzde 50'den fazla oyu alacak bir aday" dedi. 

Altılı masanın ortak aday çıkarması gerektiğini belirten Karamollaoğlu, "Tek aday çıkmazsa ikinci tur muhakkak yapılacaktır. Tek aday olmazsa ikinci tur olacak, o bende endişe uyandırıyor" dedi. 

Akşener Cumhrubaşkanı adayı olabilir: Çok sağlam kaynaktan doğrulattımAkşener Cumhrubaşkanı adayı olabilir: Çok sağlam kaynaktan doğrulattım

Meral Akşener'den otelde sır görüşme! Kılıçdaroğlu'na nispet gibi adaylık mesajıMeral Akşener'den otelde sır görüşme! Kılıçdaroğlu'na nispet gibi adaylık mesajı

KILIÇDAROĞLU'NU İŞARET EDEN SORU

"Altılı masadan şu isim aday olursa seçimi kazanabiliriz dediğiniz bir isim var mı" sorusu soruldu. Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'na işaret eden soruyu şöyle cevapladı: 

"Şu anda vardır demek o kadar kolay değil. Biraz daha zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe kanaatler değişebilir. Toplumda farklı yaklaşımlar olabilir. Bunu biraz kamuoyu araştırmaları gösterecek. Biz de kanaatlerimizi o istikamette belirleyeceğiz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu.

Son anket çok şey anlatıyor: Erdoğan'a destek 12 ayın zirvesinde!Son anket çok şey anlatıyor: Erdoğan'a destek 12 ayın zirvesinde!

Beş ayda hava nasıl döndü? Muhalefetin yaşadığı hayal kırıklığıBeş ayda hava nasıl döndü? Muhalefetin yaşadığı hayal kırıklığı

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • zzz 1 yıl önce Şikayet Et
    dikkat edin sadece 6 parti için konuşuyor yani bütün seçmeni kucaklarım demiyor banada bir iki bakanlık verecek se desteklerim beni yok saymasın diyoryani vatanı milleti değil kendi derdinde
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    masada otururken ne konusuyorsunuz sonrada çıkıpta böyle abuk subuk demeçler davutoğlu babacan ve size bu ümmet unutmayın huzuru mahşerde iki eli yakanızda olacak kime hizmet ediyorsunuz
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acıyorum bu ihtiyar zavallının düştüğü duruma.
    Cevapla
  • medetres 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 6 benzemez çıkıp “ düşündük taşındık, ilk turda kazanacak bir isim olması gerektiğine karar verdik. O yüzden bizim adayımızda Tayyip Erdoğan” diyecek en sonunda.
    Cevapla
  • TARIK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey mollacık o masada en sevilmeyen sensin...o masadakiler senin yüzüne gülüyor ama seni hiç sevmiyorlar...hala anlamadınmı..
    Cevapla
  • E vardar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sevmiyoruz milli goruse ihanet eden insani refahin yeniside eskiside hain cikti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!