Meral Akşener'den otelde sır görüşme! Kılıçdaroğlu'na nispet gibi adaylık mesajı

6'lı masada Kılıçdaroğlu adaylık konusunda sık sık sinyaller vermesine rağmen Meral Akşener'i hala ikna edemedi. Daha önce olduğu gibi Meral Akşener yine İmamoğlu kartını çıkardı.

GİRİŞ 21.10.2022 09:12 GÜNCELLEME 21.10.2022 09:28
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Haziran seçimleri için zaman daralırken CHP ve İYİ Parti'nin başı çektiği 6'lı masada adaylık krizi her geçen gün derinleşiyor.

Büyük soru işaretleriyle dolu ABD ziyareti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine 'aday benim' mesajını vermekten geri durmadı. 

KILIÇDAROĞLU ADAYLIK SİNYALİNİ YİNELEDİ

İYİ Parti ve 6'lı masaya mesajı gönderen Kılıçdaroğlu, "Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal'i bekleyin..." dedi.

MERAL AKŞENER YİNE İKNA OLMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığını sık sık belli eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yeni hamle geldi.

YİNE İMAMOĞLU KARTINI ÇIKARDI

Akşener, Gümüşhane gezisine CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gitti. Burada bir açılış törenine katılan Akşener ve İmamoğlu, daha sonra bir otelde yemek yedi.

Akşener daha öncesinde de 'CHP'ye borcumuz yok' mesajını ileterek Kılıçdaroğlu'na resti çekmişti. Adaylık konusunda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu işaret etmişti. 

Akşener, "Mansur bey ve Ekrem Bey aday gösterilirse biz varız dedim. Çünkü amaç kazanmak. Çok endişem var." ifadelerini kullanmıştı.

Akşener Cumhrubaşkanı adayı olabilir: Çok sağlam kaynaktan doğrulattımAkşener Cumhrubaşkanı adayı olabilir: Çok sağlam kaynaktan doğrulattım

"AKŞENER ADAY OLABİLİR" HAREKETLİLİĞİ

Eski CHP'li Barış Yarkadaş'ın Meral Akşener'in aday olabileceği yönündeki açıklamalarının ardından İYİ Parti Milletvekillerinin de bunu ima eden Twitter paylaşımları, Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda Meral Akşener'in de karşı aday olabileceği iddiaları son dönemde kuvvetle muhtemel hale geldi.

Kılıçdaroğlu aday olursa Akşener ne yapacak? İYİ Parti'den farklı iki açıklama!Kılıçdaroğlu aday olursa Akşener ne yapacak? İYİ Parti'den farklı iki açıklama!

 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 98
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP"ye borçlusun 15 vekilin gözyaşlarını 80 milyon izledi.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Masanın bacakları kırılmaya başladı
    Cevapla
  • @rom@ 1 yıl önce Şikayet Et
    oteli seversiniz siz...
    Cevapla
  • Otelci 1 yıl önce Şikayet Et
    Hersey iyigüzelde otel de neis
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezilerden ders almadı belli Ekremoviç. İstanbul'daki işlerini bitirmiş de Gümüşhane'ye gidiyor beyefendi. Herşey çok güzel olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi