İYİ Parti ve CHP arasında ‘kimyasal silah’ krizi!

Millet İttifakı partileri İYİ Parti ve CHP'nin kurmayları arasında 'kimyasal silah krizi' yaşandı. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Saatcı, "Türk Ordusu kimyasal silah kullandı diyen herkesin kanı bozuktur" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti ve CHP arasında ‘kimyasal silah’ krizi!
İYİ Parti ve CHP arasında ‘kimyasal silah’ krizi!
GİRİŞ 27.10.2022 01:31 GÜNCELLEME 27.10.2022 03:48
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı partileri İYİ Parti ve CHP arasında, TSK hakkında ortaya atılan kimyasal silah iddiaları nedeniyle kriz yaşandı.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Behçet Saatcı, son dönemde devam eden Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK'ya karşı kimyasal silah kullandığı iddialarını dile getirenlere sert çıktı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Saatcı, "Türk Ordusu kimyasal silah kullandı diyen herkesin kanı bozuktur" ifadelerini kullandı.

TEPKİSİ CHP'YE YÖNELİK İDDİASI

Bu ifadeleri kullananlar arasında CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun da olması Saatcı'nın tepkisinin CHP'ye yönelik olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.

TTB Başkanı gözaltına alındı: CHP'li ismin tepkisi hiç şaşırtmadı!TTB Başkanı gözaltına alındı: CHP'li ismin tepkisi hiç şaşırtmadı!

HDP'liler, TSK'ya iftira atan TTB Başkanı Fincancı'ya sahip çıktı!HDP'liler, TSK'ya iftira atan TTB Başkanı Fincancı'ya sahip çıktı!

TSK hakkında akla ziyan iddia! CHP'li Sezgin Tanrıkulu kendinden bekleneni yaptıTSK hakkında akla ziyan iddia! CHP'li Sezgin Tanrıkulu kendinden bekleneni yaptı

TANRIKULU'NUN SÖZLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Sezgin Tanrıkulu o açıklamalarında, "Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur. Yarın itibariyle iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım. Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç" demişti.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında hiç farkları yok bence sadace göz boyama ağa babaları ne isterse onlar onu yapar köküne kibrit suyu
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi partililer de "Galatasaray Tribününde oturup Fenerbahçe tezahüratı yapan" lara benzetmemek elde mi?
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    Masanın altındaki de dahil onlarla aynı kaba pisliyorsun, senin onlardan ne farkın var.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanı bozuklarla hareket et ama senin kanın düzgün öyle mi? O toplandığınız masanın altına üstüne sağına soluna bir bak kimler var?
    Cevapla
  • hakan33 1 yıl önce Şikayet Et
    bana arkaaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. madem onlar kanı bozuk. tamam doğru. bu kanı bozuk lar ile neden ORTAKSINIZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı