Cüneyt Özdemir Erdoğan'ın müjdesini böyle duyurdu: Bir gol daha attı...

Bütün dünyayı ilgilendiren tahıl sevkiyatı Rusya tarafından durdurulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleriyle Rusya anlaşmaya tekrar döndü. Cüneyt Özdemir ise bu müjdeyi 'Adam ikna etti beyler' diyerek duyurdu.

GİRİŞ 02.11.2022 17:09 GÜNCELLEME 03.11.2022 09:09
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Dünyada yaşanan gıda krizinin önüne geçilebilmesi adına Ukrayna'daki tahılların ihracı için yapılan tahıl anlaşmasını durduran Rusya'yı Türkiye ikna ederek sorunu çözdü. 

ERRDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA MÜJDEYİ VERDİ

Tahıl sevkiyatı ile ilgili müjdeyi grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözlerle vermişti:

"Yeni bir müjde de şu Sayın Putin ile yaptığımız görüşme üzerine Sayın Şoygu, Sayın Akar'ı arayarak bugün saat 12'den itibaren tahıl sevkiyatının devam edeceğini açıkladı. Öncelikle Afrika'nın fakir ülkelerine bu koridoru işletecek, Cibuti, Sudan'ı ele almayı tavsiye etti bunu da yapacağız."

Erdoğan: Putin ile görüştük, Rusya tahıl anlaşmasına geri dönme kararı aldıErdoğan: Putin ile görüştük, Rusya tahıl anlaşmasına geri dönme kararı aldı

"ADAM İKNA ETTİ BEYLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi zaferini sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Cüneyt Özdemir ise "Erdoğan Putin'i nasıl ikna etti? Dünya bunu konuşuyor..." başlığıyla paylaştı. 

Özdemir şöyle konuştu:

"Bu önemli bir haber dünya için. Özellikle gelişmekte olan ülkeler için önemli bir haber ve de güzel bir haber. Bravo Erdoğan'a diyebiliriz burada. Şimdi Erdoğan bir gol daha attı. Bu işin sonu savaşa kadar gidebilirdi ama şu anda akıllıca bir adım attılar onlar da. Adam ikna etti beyler. Manşeti değiştirebiliriz. Adam Rusya'yı ikna etti. Putin'i ikna etti yani. Kolay bir iş değil tahıl anlaşmasına geri dönmek. "

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet Ukrayna savaşının başında Rusya'ya savaş ilan edelim diyordu, çünkü emirler batılı efendilerinden, onlardan aferin almak için bu ülkeyi satarlar.
    Cevapla
  • 1636 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'na kalsa bu iş Rusya ziraat odası başkanını aramalıyız derdi Faik öztraktörde yanlışlıkla ziraat bankasinin numarasını bulurdu bay kemalde arar adama yalvarırdı
    Cevapla
  • Kozanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan bu, KK mı?
    Cevapla
  • Cavus 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis ya gerisi hikaye
    Cevapla
  • Karburatornejat 1 yıl önce Şikayet Et
    Lidere gel :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'