Akşener'in 'Koalisyon yıktım' videosunu yayınlayanlardan itiraf: Yol kazası

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 25 yıl önce katıldığı Mehmet Ali Birand'ın programında reklam arasındaki "Refah-Anavatan koalisyonunu ben yıktım" itiraf videosuyla ilgili Umur Birand, videonun yanlışlıkla yayına girdiğini söyledi.

GİRİŞ 03.11.2022 10:01 GÜNCELLEME 03.11.2022 10:09
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Meral Akşener'in 32. gün programındaki siyaset gündemini karıştıran itiraflarının yer aldığı görüntülerle ilgili Mehmet Ali Birand'ın oğlundan açıklama yapıldı.

Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programına katılan Meral Akşener'in, İçişleri Bakanı olduğu 1997 yılındaki sözleri gündemde. 25 yıl önce Doğan medyasında katıldığı programın reklam arasında sarf ettiği ifadelerin saniye saniye kayda alındığı ve görüntülerinin uzun zaman sonra gündeme geldiği konuşmasında Akşener, "Refah-Anavatan koalisyonunu ben yıktım, kadınlarla yıktım" dedi.

Açılışa katılmayan Akşener'den TOGG açıklaması! Erdoğan'ı hedef aldı...Açılışa katılmayan Akşener'den TOGG açıklaması! Erdoğan'ı hedef aldı...

Akşener, partisinin grup toplantısı sonrası TBMM koridorunda söz konusu videoya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener, şunları kaydetti: “Refah-Anavatan koalisyonunu yıktık. Yerine ne kurulmuş kardeşim? Refah-Yol kurulmuş… Peki nasıl oluyor da ben Refah-Yol’u yıkıyorum. Ve o arada da Refah-Yol’un İçişleri Bakanı olarak oradayım. Konuşmaya gittiğimiz konu da Susurluk meselesi… 

BİRAND'DAN AÇIKLAMA: YOL KAZASI
Mehmet Ali Birand’ın videolarını kısa kesitler halinde arşivden çıkararak sosyal medyaya koyan Umur Birand, “Eski programları koyarken reklam aralarını çıkarırız. Bu bizim için kutsal. Bizde çalışan genç bir asistan ham görüntüyü Facebook’a koymuş. Facebook’tan yayıldı görüntüyü. 1 hafta önce yayınlamış. Genel başkandan özür dileriz. Facebook’tan kaldırdık. İlk defa başımıza geldi, yol kazası.”" dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalana bak daha dur nelerin ortata cikacak gorecegi..
    Cevapla
  • Ali İhsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde kulağını çektiler bir yerden Meral abbanın
    Cevapla
  • yahya ağcan 1 yıl önce Şikayet Et
    istediğini yık istediğini kur. bu görev senin görevinmi meral.
    Cevapla
  • yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    iyiki refahyol hükümetini kurmuşum diyorsunda, refah ana hükümetini neden yıktın onun açıklamasını yap.
    Cevapla
  • yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bilirya, refah yol hükümetinide sen ıkmışındır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...