6'lı masada adaylık bilmecesi! Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret edecekler

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti'nin ardından Gelecek Partisi de rotayı yeni isimlere kırmaya başladı. Ahmet Davutoğlu'nun cuma günü Ekrem İmamoğlu'na bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.

6'lı masada adaylık bilmecesi! Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret edecekler
6'lı masada adaylık bilmecesi! Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret edecekler
GİRİŞ 10.11.2022 20:56 GÜNCELLEME 10.11.2022 21:57
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda henüz bir neticeye ulaşamayan 6'lı masada adaylık yarışı kızıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş'la özel bir görüşme gerçekleştirirken, masanın bir diğer ortağı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da soluğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanında alacak.

İmamoğlu'nun üstüne çizen Akşener'in yeni adayı belli oldu! Kılıçdaroğlu küplere binecekİmamoğlu'nun üstüne çizen Akşener'in yeni adayı belli oldu! Kılıçdaroğlu küplere binecek

Kılıçdaroğlu kapıyı kapatmıştı.... İmamoğlu'ndan çok konuşulacak adaylık çıkışıKılıçdaroğlu kapıyı kapatmıştı.... İmamoğlu'ndan çok konuşulacak adaylık çıkışı

GÖRÜŞMEYİ İBB DUYURDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamada, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yarın makamında ziyaret edeceği bildirildi.

11 Kasım Cuma günü saat 11.00'de gerçekleşecek olan ziyaretin konusu hakkında bilgi verilmezken, 6'lı masanın adaylığı konusunda bir görüşme yapılabileceği yorumları yapıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 127
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulu yönetemeyen süs biberi, Türkiye yi nasıl yönetecek?
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    ey davut oglu profum diye geciniyorsun şu capsıza onay vericen düşük adamsın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP li olalım olmayalım bu kadar kolay mı devlet idaresi bu vasfı taşıyamassınız bu irade kabiliyet ilericilik yok CHP de niye zorluyorsunuz daha Bld başkanlığında İst ank halkı ufak tefek şeyler için ayakta siz kimsinizde devleti yöneteceksiniz
    Cevapla
  • MaDMaX 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah seçime kadar da aday bulamazlar da bütün halkın yüzü güler, iyi gırgır olur :)))
    Cevapla
  • mücadele 1 yıl önce Şikayet Et
    devitoğlu, babacan, gül, meral, fetöşün ameleleri. ekremde fetöşün adayı olunca haliyle ekremi desteklemeleri fetöşden aldıkları emir gereği. fetöşcüler 11.11 i galiba fetöşe ithaf ediyorlar. devitoğlunun ayın 11 inde saat 11 de görüşecek olması galiba fetöşcülere mesaj olsa gerek. fetöşcülere moral mi vermeye çalışıyorlar. fetöş ileri derecede alzaymır belkide öldü. fetöş haşhaşi terör örgütü batakda. haşhaşiler birbirlerine bile güvenmiyorlar. fetöş haşhaşi terör örgütü ile mücadele kesintisiz ve kararlılıkla devam etmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor