İmamoğlu'nun üstünü çizen Akşener'in yeni adayı belli oldu! Kılıçdaroğlu küplere binecek

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için artık geri sayım başlarken 6'lı masada adaylık bilmecesi tazeliğini korumaya devam ediyor. Eski CHP'li Barış Yarkadaş, Akşener ve Yavaş'ın bir araya gelerek adaylık toplantısı yaptığını açıkladı.

GİRİŞ 08.11.2022 18:17 GÜNCELLEME 14.12.2022 10:00
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

6'lı masada adaylık krizi her geçen gün daha da düğüm oluyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'aday benim' söylemleri, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yönelik 'aday olmayın, işinizi yapın' mesajları vermesine rağmen 6'lı masada güven oyu alabilmiş değil. Tüm bunlara ek olarak İYİ Parti lideri Meral Akşener de Kılıçdaroğlu'na karşılık farklı bir isim arayışına girince ortalık toz duman oldu.

ADAYLIK BULUŞMASI

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına başından beri sıcak bakmayan Meral Akşener 'kazanacak bir isim' söylemleriyle de bu düşüncesini destekledi. Eski CHP'li isim Barış Yarkadaş da siyaset kulislerini hareketlendirecek bir bilgi paylaştı.

Yarkadaş, "İYİ Partililerden edindiğim bilgiye göre Meral Hanım ve Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde dar bir grupla oturup konuştular ve iddiaya göre Meral Hanım, Mansur Bey’e ‘Adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim’ diyor" ifadesini kullandı.

İMAMOĞLU İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Kılıçdaroğlu dışında aday arayışı içerisine giren Akşener geçtiğimiz ay da Gümüşhane gezisine İmamoğlu ile birlikte giderek otelde basına kapalı bir görüşme gerçekleştirmişti. 

Meral Akşener'den otelde sır görüşme! Kılıçdaroğlu'na nispet gibi adaylık mesajıMeral Akşener'den otelde sır görüşme! Kılıçdaroğlu'na nispet gibi adaylık mesajı

ANCAK İMAMOĞLU'NUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Adaylık konusunda ilk gözdelerinden olan İmamoğlu'nun otokratik eğiliminden Akşener'in endişe duyduğunu dile getiren Barış Yarkadaş,"İmamoğlu'nun, eleştirdi diye bir gazete sahibinin annesinin evine zabıta göndermesi hiçbir şekilde kabul edilemez. İmamoğlu'nun elindeki kamu gücünü bu şekilde kullanması korkutucu." dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 134
  • Bayburtsevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Meralherkes kendigöbeğini kendilerindesin kusura bakma reisimizle kazanaçağız inşallah
    Cevapla
  • Çavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Altı tilki bir odada dolaşıyor kuyrukları birbirine deymiyor, işin başında kuyular kazılıyor, oyun içinde oyunlar oynanıyor anladık sizin derdiniz kendi menfaatleriniz, milleti hiç düşünen yok bunlar iktidara gelirlerse vay halimize.
    Cevapla
  • Çetin altan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecekler zaten
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağcıyım diye gezen Meral bacımızda bomboşşşşş ondanda hiçbirşey olmaz kardeşler... Fatih Erbakan'a destek olacağız
    Cevapla
  • TemholGemun 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erbakancılar, Seçim ikinci tura kalırsa kimi destekleyeceksiniz !?
    Cevapla
  • Pervane 1 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan a oy verecekler dolaylı da olsa zillet ittifakına destek vermiş olacaksınız. Lütfen defalarca tekrar tekrar düşünün.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamanda coğrafyamız ateş yeri olmuşken, Türkiye de ve tüm dünyada kabul görmüş güçlü lider belli, macera da aramaya gerek yok. Dolayısıyla Ülkesini ve geleceğini ciddi biçimde düşünen her kim varsa hiç tereddüt etmeden cumhur ittifakında birleşir. Gerisi ise boş laf üretmekten ve menfaat gözetmekten öteye varmaz.
    Cevapla
  • halim yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    saga sola gitmeyen dimdik tekbaşına anadoluyu karış karış gezen fatih erbakan süpriz yapacak
    Cevapla
  • Pervane 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağa sola gitmemesi çağrılmadığından. Seçimler 2. Tura kalırsa seçmenine sandığa gitmeyin çağrısı yaptı. Armut dibine düşmemiş bu sefer
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İki aday çıkacak altılı masadan kılıçtaroğlu ve Urfa lı eski vekil Başkan Fakıbaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!