İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kıskandı! Togg için imtiyaz istiyor

CHP'li Ekrem İmamoğlu, Togg'un resmi açıklamasını paylaşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında ön sipariş alınmamasından rahatsız oldu. İstanbul'u umursamayan İmamoğlu, cumhurbaşkanı adayı olma hayali için ilginç söylemlere başvuruyor.

GİRİŞ 12.11.2022 20:08 GÜNCELLEME 13.11.2022 09:55
Bu Habere 185 Yorum Yapılmış

Seçim döneminde, "her şey çok güzel olacak" diyen, seçim sonrasındaki 3.5 yıllık süreçte de vaatlerinin sadece yüzde 6'sını gerçekleştirebilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurduğu cumhurbaşkanı adaylığı hayalleri için her türlü tuhaf söyleme imza atıyor. İstanbul'a hizmet üretemeyen CHP'li İmamoğlu, son olarak Togg'dan 100 adet elektrikli araç taleplerinin reddedildiğini öne sürdü.

TOGG'UN AÇIKLAMASI KUŞATAMADIĞI EGOSUNU SARSTI

Türkiye'nin yerli otomobili Togg tarafından resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, daha önce de açıkladıkları gibi ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlatılacağı anımsatılarak sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ön sipariş verebileceği kaydedildi.

Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Mart 2023 tarihinde yola çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz.

Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarıyla başlatacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız "USACASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DIŞINDA ÖN SİPARİŞ ALINMIYOR

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz.

"BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN"

Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz.

" sözlerine yer verildi.

İMAMOĞLU: ISRARLA SIRAMIZI BEKLEYECEĞİMİZİ DUYURURUZ

Togg’un açıklamasından rahatsız olan İmamoğlu, "Tarihi Yarımada'da kullanmak için yerli ve milli TOGG'dan 100 adet elektrikli araç talebimiz oldu. Bu açıklamayla, TOGG'dan sadece Sayın Cumhurbaşkanı'nın sipariş yetkisi olduğunu yani talebimizin karşılanmayacağını öğrendik. Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz" sözlerini sarf etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan İmamoğlu'na ziyaretEkrem İmamoğlu'ndan İmamoğlu'na ziyaret

Akşener'den çok konuşulan 'İmamoğlu' paylaşımıAkşener'den çok konuşulan "İmamoğlu" paylaşımı

Ekrem İmamoğlu ne dediğinin farkında mı? İşte çok konuşulan o videoEkrem İmamoğlu ne dediğinin farkında mı? İşte çok konuşulan o video

Fondaş İsmail Saymaz, İmamoğlu'nu övmek isterken kendisini kaybettiFondaş İsmail Saymaz, İmamoğlu'nu övmek isterken kendisini kaybetti

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 185
  • Burak der 1 yıl önce Şikayet Et
    İleride ben destek oldum der la bu
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Alırsa ödemez, vermeyin!..
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıranı bekle...
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem sıraya geç.... Kaynak yaparsan kafanı kırar bu halk...
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendini ne sanıyorsunda burnunu her yere sokuyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok