CHP'li Aylin Nazlıaka yayın yasağından rahatsız oldu

CHP Parti Meclisi Üyesi CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamayla ilgili getirilen yayın yasağı için, "Haber alma özgürlüğümüz engelleniyor" dedi.

GİRİŞ 13.11.2022 18:37 GÜNCELLEME 13.11.2022 18:57
Bu Habere 280 Yorum Yapılmış

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde saat 16:20'de henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

RTÜK, patlamaya ilişkin yayın yasağı getirdi. RTÜK'ten yapılan açıklamada, "İstanbul’daki patlamaya ilişkin yayın yasağı getirilmiştir. Tüm medya kuruluşlarımızın dikkatine önemle sunulur." denildi. 

CHP'Lİ NAZLIAKA: HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜM ENGELLENİYOR

Bir dönem CHP Ankara Milletvekilliği görevini üstlenen ve halen CHP Parti Meclisi Üyesi CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüten Aylin Nazlıaka, RTÜK'ün yayın yasağından rahatsız oldu. 

Nazlıaka, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Patlama haberi ile yüreğimiz yandı. İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin haber alma özgürlüğümüz RTÜK'ün yayın yasağı kararı ile engelleniyor! Üzgün ve öfkeliyim. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi. 

TAKİPÇİLERİ DEZENFORMASYONU HATIRLATTI

Nazlıaka'nın paylaşımına tepkiler geldi. Takipçileri, Nazlıaka'ya dezenformasyona dikkat edilmesi gerektiğini yazdı. 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 280
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan işler yapmayalım
    Cevapla
  • Ömer Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi talimatları yerine getiremediniz. Helal olsun devletime. En doğrusunu bilir yapar.
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizlerin provakasyondan başka bir bildiği var mı. Yazıklar olsun. Vatanımızın milletimizin başı a kötü bir şey gelse zil takıp oynayacaksiniz. Devletimiz ve liderimiz en doğrusunu yapmıştır. Bu hain terör saldirisindan sonra sizlere sevinme fırsatı vermemiştir.
    Cevapla
  • Yanlız kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerin dibine batsın özgürlüğünüz bu kadar ikiyüzlü insanların toplandığı bir başka parti yok arkadaşlar dediğiniz teröristler yine 6 cana kıydı onlarca yaralı emin olun bu olayda ölenlere değil yakalanan teröriste üzülüyor dur
    Cevapla
  • Vatanıseven 1 yıl önce Şikayet Et
    Üzgünmüşler, hiç inandırıcı değiller. Öfkeliymişler, maden öyle bu hainlere, ceza almışlara neden sahip çıkıyorsunuz. Oy uğruna yalpa yapmayın, ciddi politikanız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor