Aslı Baykal'dan altılı masaya Taksim saldırısı tepkisi

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Taksim'deki terör saldırısı sonrası önemli ifadeler kullandı. "Terör saldırılarının iktidara yaradığı" şeklinde propaganda yapan altılı masa üyelerine tepki gösteren Baykal'ın paylaşımı dikkat çekti.

Aslı Baykal'dan altılı masaya Taksim saldırısı tepkisi
Aslı Baykal'dan altılı masaya Taksim saldırısı tepkisi
GİRİŞ 14.11.2022 18:00 GÜNCELLEME 14.11.2022 18:49
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili bir açıklama paylaştı. 

"BİR MANİNİZ Mİ VAR?"

"Terör saldırılarının iktidara yaradığını" iddia eden altılı masa üyelerine tepki gösteren Baykal, "Siz de terörle mücadele edin o vakit, size de yarasın. Bir maniniz mi var?" ifadelerini kullandı. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 166
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yiğidi öldür hakkını yeme, Aslı hanım benim gözümde Türkiyeni Aslısı. Adam diye geçinen bir çoğuna örnek bir devlet kadını
    Cevapla
  • ahmet eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasının kızı,namuslu şerefli chp li.Selam olsun..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Aslı Baykal hanıma helal olsun,keşke şu anda kurulmuş olan ZİLLET İTTİKAF MASASINDA oturan 6+2 (FETÖ,PKK) sözde muhalefet partileride azıcık MİLLİ VE VATANSEVER olsalardı.
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Hay ağzına sağlık.Aslı abla.
    Cevapla
  • Haydar Gülsu 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masadakiler oy uğruna satılmışlar pkk ya terör örgütü bile direniyorlar utanın bu milletten yazıklar olsun sizin siyasetinize side
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü