Liderler de tek tek görüş beyan etti: 6'lı masada CHP'ye başörtüsü önerisi!

Pazartesi günü 6'lı masa 8. toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda bazı liderlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na başörtüsü teklifine destek vermesinin CHP için bir kazanım olabileceği yönünde öneride bulunduğu belirtildi.

GİRİŞ 16.11.2022 11:36 GÜNCELLEME 16.11.2022 11:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

6 Parti DEVA Partisi ev sahipliğinde 8. kez toplandı. Yaklaşık 7 buçuk saat süren toplantının en önemli başlıklarından birisi AK Parti'nin başörtüsü teklifi oldu.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada temel hak ve özgürlüklerin siyasi kavga konusu olmasına izin verilmeyeceği belirtildi.

6'lı masa daha da karışacak! İttifakın küçük ortağı Gültekin Uysal tarafını seçti6'lı masa daha da karışacak! İttifakın küçük ortağı Gültekin Uysal tarafını seçti

"Anayasayı ve hukuk devletini yok sayan ve herkesin temel hak ve özgürlüklerini kendi tasarrufunda gören bir iktidarın vaatlerinin kimseye güven veremeyeceğinin bilincindeyiz." ifadeleri kullanıldı.

Toplantıda tüm liderler de tek tek görüş beyan etti. Bazı liderlerin başörtüsü teklifine evet demesinin CHP için bir kazanım olabileceği yönünde öneride bulunduğu belirtiliyor. CHP liderinin ise daha önce teklife hayır diyecekleri yönünde açıklama yaptıklarını hatırlattığı, ancak yine de teklifin içerini görmek istediklerini söylediği kaydedildi.

Aslı Baykal'dan altılı masaya Taksim saldırısı tepkisiAslı Baykal'dan altılı masaya Taksim saldırısı tepkisi

Son Dakika: Altılı masa tekrar toplandı!Son Dakika: Altılı masa tekrar toplandı!

Cüneyt Özdemir'den 6'lı masa eleştirisi: 'Proje yok' Erdoğan'ı nasıl yeneceksiniz?Cüneyt Özdemir'den 6'lı masa eleştirisi: 'Proje yok' Erdoğan'ı nasıl yeneceksiniz?

KAYNAK: HABERTÜRK / MAHİR KILIÇ
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bosuna toplanmiyor buyuk isler yapiyor sadece kimse duymasin diye demiyor zaten bu konuyu chp getirmedi mi meclise utanmadan secim sonra bakarim der iken tuzaga dustu isterse hayir desin halka ne diyecek bir dinsiz musliman dusmani mi chp bu sefer bbayi yedi
    Cevapla
  • ALPASLAN. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu altılı masa aynen HZ. Yusuf .as. dizisini izleyenler hatırlar dizide kralın rüyasını yormak için toplanan sarayın kahinlerine benziyorlar her toplantıda kemiklerden meded uman kahinlere benziyor bu altılı masa .
    Cevapla
  • HÖD HÖD 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunların konuştukları mevzulara bakarmısınız. Bunlar mı koskoca ülkeyi yönetecek . Güdürmeyin beni hadi oradan ...
    Cevapla
  • İdo1 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP değilmi tamamı evet dese benim için aynı CHP dir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    satılmış zihinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı