6'lı masa daha da karışacak! İttifakın küçük ortağı Gültekin Uysal tarafını seçti

İYİ Parti lideri Akşener'in CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na karşı çıkarak elinde tuttuğu Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kartına karşı DP lideri Gültekin Uysal'ın Kılıçdaroğlu'na destek çıkışı tartışmaları daha da alevlendirecek türden.

GİRİŞ 16.11.2022 07:07 GÜNCELLEME 16.11.2022 09:28
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

Son günlerde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerinin daha fazla gündeme gelmesiyle ikinci planda kaldığı düşünülen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Gültekin Uysal'dan destek geldi. 

Sık sık biraraya gelen fakat adaylık ile ilgili akıllardaki soruları gidermeyen Altılı Masa'dan ilginç bir çıkış geldi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yayınlanan bir programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Uysal, son günlerde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun gölgesinde kaldığı düşünülen Kemal Kılıçdaroğlu'na açık açık destek verdi.

"KAZANABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Yaklaşan seçimler ve aday tartışmalarını değerlendiren Uysal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda seçimin kazanılamayacağı yönündeki iddialara katılmadığını belirtti. Uysal, "Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa kazanabileceğini düşünüyorum" dedi. Bu tür iddiaların bir araya gelmiş partilerin içerisinden de gelmesini çok doğru bulmadığını söyleyen Uysal, "İsimler üzerinden tartışmaya gerek yok." ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN DAHA DA GENİŞLEYECEK SÖYLEMLERİ VAR"

CHP ile aynı masada olmalarıyla alakalı eleştirileri de yanıtlayan Uysal, sokakta da sorularla karşılaştıklarını söyledi. 1991 yılındaki SHP-DYP İttifakını hatırlatan Uysal, "Şu an CHP yanlış bir tutum içerisinde değil, bilakis Kılıçdaroğlu, 16,17 Eylül'de, idamların yıl dönümünde anıt mezara çelenk bıraktı. Bu önemli. Bunu daha da genişletecek söylemleri var." diye konuştu.

Akşener'den çok konuşulan 'İmamoğlu' paylaşımıAkşener'den çok konuşulan "İmamoğlu" paylaşımı

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 150
  • Mhçç 1 yıl önce Şikayet Et
    Çinliler çocukları olunca nasıl isim koyarlarmış bilirmisiniz tenekenin içine bi taş koyar atarlarmış çan çin çun tak tik tuk bu şekilde chp de aynı bu şekilde işte çatır çutur sesler geliyo içi boş tırı vırı chp daha kendi içlerinde anlaşamayanların bu ülkeye nasıl bi menfaati olabilirki
    Cevapla
  • DEVLET ADABI 1 yıl önce Şikayet Et
    İttifakın küçük ortağı değil kendi Rahmetli DEMOKRAT PARTİSİ GENEL BAŞKANI ve MİLLETİN ADAMI Başbakan Adnan MENDERES , Fatin Rüştü ZORLU ve Hasan POLATKAN 'a İHANET eden ÇAPSIZDIR. Koltuk uğruna ilkelerini SATAN SATANA tıpkı saadet , Babacan , Davutoğlu , sözde Milliyetçi Malum parti gibi
    Cevapla
  • kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Binde 0,5lik oyuyla bu adamı 6lı masanın ayağı yapan güç Teksas Houstandaki evinde fetö elebaşını ağırlayacak kadar bağlı olması mıdır?
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş teneke bunlar, tıngırdayıp duruyorlar.
    Cevapla
  • Muhammed okumus 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP virüs gibidir kime bulasirsa hasta eder kendine benzetir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi