Sezgin Tanrıkulu "terör" demeyi de bıraktı: Tepki çeken paylaşım

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, PKK'nın Gaziantep'e roketli saldırısından sonra paylaşım yaptı. Tanrıkulu'nun, "terör" yerine "anlayış" ifadesini kullanması tepki çekti.

Sezgin Tanrıkulu "terör" demeyi de bıraktı: Tepki çeken paylaşım
Sezgin Tanrıkulu "terör" demeyi de bıraktı: Tepki çeken paylaşım
GİRİŞ 21.11.2022 17:56 GÜNCELLEME 21.11.2022 21:17
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 5 yaşında çocuk ile bir öğretmen hayatını kaybetti.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde Pençe Kılıç Hava Harekatı'nı başlatmasından sonra ilk tepkisi merak edilen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gaziantep'teki saldırıdan sonra paylaşım yaptı. 

"ANLAYIŞA" LANET!

Paylaşımında PKK demekten imtina eden Tanrıkulu, "terör" yerine de "anlayış" dedi. Tanrıkulu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Gaziantep Karkamış’a düzenlenen saldırıda bir okulu hedefine koyabilecek kadar gaddarlaşan anlayışı lanetliyorum. Saldırıda yaşamını yitiren her canımız için çok üzgünüm. Türkiye'yi, karanlığın teslim almak istediği iklime mahkum etmeyeceğiz. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

PKK'dan alçak saldırı: Gaziantep'e 10 roket atıldı, 3 can kaybı var! Okullar tatil edildiPKK'dan alçak saldırı: Gaziantep'e 10 roket atıldı, 3 can kaybı var! Okullar tatil edildi

Son dakika haberi: Hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: Top atışları başladı!Son dakika haberi: Hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: Top atışları başladı!

ABD'den Gaziantep'teki saldırıyla ilgili açıklama: KınıyoruzABD'den Gaziantep'teki saldırıyla ilgili açıklama: Kınıyoruz

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • sedat kalfa 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın gazi mecliste ne işi var
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruyu onu arada tutan partisi CHP ye soracan. Dolayısıyla CHP veHDP aynı parti, bir tek isimleri farklı.
    Cevapla
  • Emekli________ 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye Söylediğimiz gibi Size de YOLUN SONU GELDİ Vatan Hainleri adınız Partiniz ne olursa olsun FİLİM BİTTİ 2023 Bağımsız TÜRKİYE nin AYAK SESLERİ...
    Cevapla
  • selahaddin 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi partili milliyetciler simartti bu chp ve hdp yi ... Adamlar iktidar olsun Diyarbakira Öcalan heykeli dikilmezse bir sey bilmiyorum ...
    Cevapla
  • M.K. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Atatürkün partisi CHP' yi işgal etmiş pkklılar.
    Cevapla
  • yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    senin gibilerden cesaret alıyor bu terör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma