Özdağ'dan İmamoğlu'na: Rezilliğin temsilcisi

Muhacirlere yönelik provokatif söylemleriyle gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bu defa gündemi siyasetti. Özdağ, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek, "Siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor" dedi.

Özdağ'dan İmamoğlu'na: Rezilliğin temsilcisi
Özdağ'dan İmamoğlu'na: Rezilliğin temsilcisi
GİRİŞ 28.11.2022 12:10 GÜNCELLEME 28.11.2022 12:45
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Önce MHP'den, daha sonra İyi Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ, kurucusu olduğu Zafer Partisi'yle polemiklerle adından söz ettiriyor. Sürekli Türkiye'ye sığınan muhacirleri hedef göstermesiyle ismini kamuoyunda telaffuz ettiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında bu defa muhalefet temsilcilerine yüklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "rezil" yakıştırması yapan Ümit Özdağ, sert ifadeler kullandı.

ZP lideri Özdağ, "Bana iktidarın bir rezilliğini söyleyip İmamoğlu'nun rezilliğini haklı çıkartamazsınız ki. Biz de diyoruz ya ikisi de rezil. İmamoğlu da siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor." diye konuştu.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 63
  • İlhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Akp li hakaret etmiyen kalmayınca CHP kanalına hakeret ettirmeye çalışıyor. Ümit özdag mahkeme verecek yeni kek arıyor sakın hakeret etmeyin bu na
    Cevapla
  • Mevsim 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk Çok Cahil Erdoğan Düşmanliği Gözlerini Kör Etmiş Çok Pişman Olacaklar Bu Imamoğlundan Hayir Gelmez
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu sadece şov yapıyor İstanbul'a bir tane hizmeti yok, AK partinin yaptıklarını yiyor. Bizim Cahil Halk Partililer bunu görmüyor, görmezlikten geliyor.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisine ceza verilipte,mutluluktan havalara uçan bayram eden mutluluk mitingi düzenleyip 6 lı masanın 5 tane ahmağını da yanına çağırıp meral ablasına anne şefkatiyle sarılan içten pazarlıklı yüzüne bakıldığında bu ülke bu millet aleyhine fırsat verildiğinde neler yapabileceği açık açık görünen bu şovmen ve arsız şahsın evliyalar şehri İstanbulu yönetmesi o makamda olması ne kadar acı verici..Ayaklar baş başlar ayak oldu.Çabuk gel 2023 ..
    Cevapla
  • S.manas 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Akın acı hergün İstanbul'da rezillik çekene. Belediye başkanlığını aldı millet ceza verdi ama kendine. İstanbul'da hizmet yok. Millet kendine daha fazla ceza vermek istiyorsa yine verir. Katiline aşık bir millet olarak devam ederiz. Daha önceki lerde dilimizi dinimizi yasaklayarak kendilerine asık etmişlerdi. Allah bir takım ahmaklar grubunun yüzünden CHP zihniyetini basımıza musallat etmesin amin...
    Cevapla
  • Hasan Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    ACI VAR MI ACI? BİR ZARFIN İÇİNDEKİ DÖRT OYUN ÜÇÜNÜ GEÇERLİ, BİRİNİ GEÇERSİZ SAYANLAR 13.000 oy farkını 806.000 ne çıkardılar ama hala akıllanmıyorlar... ALLAH DAİMA MAZLUMLARI KORUR ,
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık kardeşim
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem İmamoğlu Boşuna şov yapma buradan sana ekmek çıkmaz. Biz bu yaygaraları biliyoruz. Bunlar bize çok tanıdık geliyor . Milleti safmı zannediyorsun. Sen git hakimlere hakaret et. Ceza alınca yaygarayı kopar. Sana az bile ceza vermişler . Çakma şovmen seni . Zaten görünüşün yeterince itici daha fazla Komik olma YEMEZLER.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri