Kılıçdaroğlu yüksek uçtu: Ey dünya, 3 Aralık'ı bekle

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık'ta yapacakları tanıtım toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "CHP yepyeni bir anlayışla yepyeni bir sisteme oy isteyecek. Ey dünya sen de 3 Aralık'ı bekle" dedi.

GİRİŞ 29.11.2022 15:20 GÜNCELLEME 29.11.2022 16:48
Bu Habere 399 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Bütün sorunları çözmek mümkün. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Bu topraklarda hiç kimse kendisini kimsesiz hissetmesin" diye sözlerine başladı.

3 Aralık'taki tanıtım toplantısını işaret eden Kılıçdaroğlu, "CHP sadece bir adaya oy istemeyecek. CHP dar bir anlayışla da oy istemeyecek. CHP bir zümrenin çıkarı için de oy istemeyecek. CHP yepyeni bir anlayışla yepyeni bir sisteme oy isteyecek. CHP, güç birliğine oy isteyecek. CHP, oyları daha iyi bir yaşam için, yeni bir Türkiye hayali için isteyecek. Çünkü biz ülkeyi krizden çıkarmak için oy istemiyoruz. Bundan sonra ülkemizi yapısal krizlerden koruyacak sistemi getirmek için mücadele ediyoruz. 50 yıldır bu ülkede hep ekonomik krizler var. Biz bu krizleri sonsuza kadar bitirmek için geliyoruz." dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"Dünyaya da seslenmek isterim; insanımız senin ucuz işgücün değildir. Ülkemiz senin mülteci kampın değildir. Toprağımız senin çöp toplama alanın değildir. Seninle rekabet etmeye geliyoruz. Teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, çevrecilikte, hayvan haklarında rekabet etmeye geliyoruz. Ey dünya sen de 3 Aralık'ı bekle."

KAYNAK: AJANSLAR
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 399
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya bekle,biraz daha ...
    Cevapla
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iiii çok iiiiiii kesin aday k.oglu.Muhterem hacı Meral başbakan kesin kesin... dünya bekle gör, bekle, biraz daha bekle, azıcık bekle...
    Cevapla
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Gülmekten kırıldım huaaâ huaaâ.huaaaaâaâa.Ne o biri dünyamı dedi
    Cevapla
  • Afyok 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama çok gülüyorum ya cem Yılmaz'dan daha ii bence ::::)))))
    Cevapla
  • CHPKKK 1 yıl önce Şikayet Et
    Atma Ziya...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor