Veysel Eroğlu'dan İmamoğlu kararına çarpıcı yorum: Bu işte bir bit yeniği var

AK Partili Veysel Eroğlu, Ekrem İmamoğlu’na verilen cezaya ilişkin “Kesinleşmiş bir şey yok. İstinaf var, Yargıtay var bir. Ceza alınca insan üzülür. Ama burada birileri seviniyorsa, kucaklaşıyorsa bu işte bir bit yeniği var demektir" dedi.

Veysel Eroğlu'dan İmamoğlu kararına çarpıcı yorum: Bu işte bir bit yeniği var
Veysel Eroğlu'dan İmamoğlu kararına çarpıcı yorum: Bu işte bir bit yeniği var
GİRİŞ 15.12.2022 16:31 GÜNCELLEME 15.12.2022 16:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararına ilişkin görüşlerini belirten eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, “Benim de İSKİ Genel Müdürü olduğum zaman gitmediğim ağır ceza kalmadı. Ama biz de bana ceza verdiler diye neredeyse birileriyle kucaklaşmadık yani. Bu işte bir bit yeniği var. Ceza almış değil, kesinleşmiş değil. Haber alıp da bu toplantıları yapmak, yok sevinç çığlıkları atmak, gerçekten bu işte bir bet yeniği var. Kesinleşmiş bir şey yok. İstinaf var, Yargıtay var bir. İkincisi ceza alınca insan üzülür. Ama burada birileri seviniyorsa, kucaklaşıyorsa bu işte bir bit yeniği var demektir. Meşhur olmak için iki yol vardır. Birinci yol; zor bir yoldur, esas kahramanlar onlardır. Çok büyük hizmetler yaparsın, büyük eserler koyarsın, gece gündüz çalışırsın, Allah rızası için çalışırsın, o insanlar eli öpülesi insanlardır, onlara kahraman dersin. Bu işle alakalı demiyorum genel olarak söylüyorum. Bir de cami duvarını pisletenler vardır, sonlarla meşhur olur. Onlar sadece meşhur olurlar. Yalancı meşhurlardır. Ama esas kahramanlık millete hizmet etmek, dünyayla yarışmak, büyük eserler ortaya koymakla olur. Bunlara kahramanlık denmez, ucuz meşhur olma yolları denilir. Bir de sabah bir tweet gördüm, ‘milli iradeye sahip çık.’ Ne milli iradesi var, ben anlamadım, mahkeme bir karar vermiş , daha netleşmemiş. Bir de bir şeylerle mukayese ediyorlar. Cumhurbaşkanımız Talim Terbiye Kurulunca tavsiye edilmiş okullara, bir şiir okuduktan sonra mahkum edildi. Bunda bir haksızlık var, hapiste yattı. Ama bu daha belli değil, netleşmemiş, kesinleşmemiş. Buna bakıyorsun, mahkeme üyesine hakaret etmiş” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Fakirinbiri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bit az kalır, burada bir it yeniği var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor