AK Parti'den seçim tarihi açıklaması: Öne gelirse 1-2 hafta gelebilir

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, "Seçim nisandan sonra olacak. Mayıs'ta olursa buna erken seçim denmez. Seçim öne gelirse de 1-2 hafta gelebilir" dedi.

AK Parti'den seçim tarihi açıklaması: Öne gelirse 1-2 hafta gelebilir
AK Parti'den seçim tarihi açıklaması: Öne gelirse 1-2 hafta gelebilir
GİRİŞ 16.12.2022 13:53 GÜNCELLEME 16.12.2022 15:00
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk yayınında soruları yanıtladı.

Zengin, başörtüsüne Anayasal güvence teklifine ilişkin, "Muhalefetle bir görüşme daha düşünüyoruz. Düzenlemenin TBMM'de kabul edeceğini düşünüyorum" dedi. 

ARAŞTIRMA KOMİSYONU TEKLİFİ VERİLECEK

İstismarı kabul etmenin asla mümkün olmayacağını belirten Zengin, 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiasıyla ilgili, "Önümüzdeki hafta araştırma komisyonu için teklif vereceğiz. Bu şu anda Türkiye'deki en önemli davalardan biridir" değerlendirmesinde bulundu. 

MAHKEMENİN İMAMOĞLU KARARI

Mahkemenin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kararını hakkındaki soruya da yanıt veren Zengin, "Cumhurbaşkanımız gibi bir hikayesi olmasına özeniyor. Akşener buradan İmamoğlu'nun adaylığını sivriltiyor" diye konuştu. 

Son seçimlerdeki sonuçları en doğru onlar tahmin etmişti! Bomba sonuçları açıkladı...Son seçimlerdeki sonuçları en doğru onlar tahmin etmişti! Bomba sonuçları açıkladı...

SEÇİM TARİHİ

Zengin, seçim tarihiyle ilgili soruya da, "Seçim nisandan sonra olacak. Mayıs'ta olursa buna erken seçim denmez. Seçim öne gelirse de 1-2 hafta gelebilir" yanıtını verdi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haziran ayı seçimleri oy kullanacak seçmenler için zor hatta bir çok seçmen oy dahi kullanamayabilir. Küçük çocuklu aileler okul kapanmasını beklemez memlekete giyer. hele de ikinci tur olursa onu da düşünmek lazım. Bence Ramazan Bayramı sonrası hemen olursa isabet olur diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Saffet 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim tarihi 14 mayıs
    Cevapla
  • Atilla 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimin 01.Nisan 2023 te olmasını isterdim fakat Ramazan ayına denk geliyor. Benim tercihim 28 Nisan 2023 . Genede en iyisini meclis bilir.
    Cevapla
  • Yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    SEÇİMİN HAC VE OKUL TATİK DÖNEMİNE GELMEMESİ GEREKİYORrrr
    Cevapla
  • ufukogretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Akparti ve CHP koalisyonu olsa Cumhurbaşkanı Erdoğan başbakan Kılıçdaroğlu daha sonrada dönüşümlü olarak devam etse ne güzel olur secimede gerek kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!