CHP'li Kocasakal'dan olay 'İmamoğlu' açıklaması: Pek hayra alamet değil, kaygılıyım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava üzerinden mağdur edebiyatı yaparak zafer naraları atan 6'lı masa ortaklarına İstanbul Barosu eski Başkanı ve CHP'li Prof. Dr. Ümit Kocasakal'dan tepki geldi.

CHP'li Kocasakal'dan olay 'İmamoğlu' açıklaması: Pek hayra alamet değil, kaygılıyım!
CHP'li Kocasakal'dan olay 'İmamoğlu' açıklaması: Pek hayra alamet değil, kaygılıyım!
GİRİŞ 16.12.2022 16:48 GÜNCELLEME 16.12.2022 16:48
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. 

İmamoğlu hakkında kesinleşmiş hapis ve siyasi yasak kararı olmamasına rağmen başını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çektiği ve 6'lı masa ortaklarının desteklediği mağduriyet algısının oluşturulması çabasına İstanbul Barosu eski Başkanı ve CHP'li Prof. Dr. Ümit Kocasakal'dan dikkat çeken bir tepki geldi.

Kocasakal, bu kurguya Eski CIA mensubu Graham Fuller'e yakın isimlerden biri olan CIA'cı Henri Barkey'in de girdiğini söyleyerek endişeli olduğunu ifade etti.

"PEK HAYRA ALAMET DEĞİLDİR, KAYGILIYIM"

Kocasakal sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Şok dalgaları her köşeye ulaşacakmış! Ulaştı bile! Bu çevrelerin,sadece belli davalar ve kişiler için gösterdiği 'hassasiyetler', Duydukları 'kaygı' ve 'endişeler' pek hayra alamet değildir, kaygılıyım!" diyerek İmamoğlu davasının arka planına dikkat çekti.

Henüz yargı aşaması devam ederken ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cezası kesinleşmemişken CHP içerisindeki bazı isimlerin ve Meral Akşener başkanlığındaki İYİ Parti'nin kahramanlık türküleri söylediğini aktaran Kocasakal, ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Doğruluğu veya yanlışlığından bağımsız olarak; karar yeni çıkmış, henüz kesinleşmemiş. Gidilebilecek iki denetim muhakemesi yolu var. Ama ortalık toz duman."Kahramanlık türküleri" dört bir yanı sarmış! Açıklamalar da ardı ardına.

"NE DE DÜŞÜNÜR VE SEVERLER TÜRKİYE'Yİ!"

ABD E.İmamoğlu'na verilen hapis cezasından dolayı "Derinden endişeliymiş!" AB de adil seçim ve demokrasi için kaygılı! Elbette hepsi demokrasi ve ifade özgürlüğü adına! Ne de düşünür ve severler Türkiye'yi!

"KAYGI VE ENDİŞELER PEK HAYRA ALAMET DEĞİLDİR"

Graham Fuller'in saz arkadaşlarından CIA'cı Henri Barkey de topa girmiş! Şok dalgaları her köşeye ulaşacakmış! Ulaştı bile! Bu çevrelerin,sadece belli davalar ve kişiler için gösterdiği "hassasiyetler", Duydukları "kaygı" ve "endişeler" pek hayra alamet değildir, kaygılıyım!

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 96
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener in kafasında hala Mansur var. İmamoğlunu bitirdi, kılıçtaroğlunu istemiyor. Eee, meydan Mansur'a kaldı, muhalefete hayırlı olsun...
    Cevapla
  • Atamız Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz tiyatro ya devam Bizde Reis le yola devam
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeryuzunde kanına girmedigi ve beslemedigi terör örgütü katil ABD endiseliymis
    Cevapla
  • Bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş belediye Babamı kaç süründürdü kaç milyar aldılar dönerciyiz ya milyon dolar konuştular kaç milyar gitti tavuk döner değilde Babamın oruç Lu ağzıyla bedduası yine tuttu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarc sadece küçük uşaklardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti