6'lı masa adayını açıklayacak! İlk kez tarih verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, katıldığı bir televizyon programında 6'lı masanın adayını ne zaman açıklayacağını söyledi.

GİRİŞ 17.12.2022 12:55 GÜNCELLEME 17.12.2022 12:55
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Türkiye 2023 seçimleri için kolları sıvarken 6'lı masa bir türlü cumhurbaşkanı adayının açıklamadı. Seçime aylar kalmasına rağmen adayın kim olacağı ve ne zaman açıklanacağı belirsizliğini korurken adaya dair bir açıklama CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'dan geldi.

HDP'nin İYİ Parti itirafı gündemi sarstı! Meral Akşener buna ne diyecek?HDP'nin İYİ Parti itirafı gündemi sarstı! Meral Akşener buna ne diyecek?

"OCAK AYI BAŞINDA AÇIKLANACAK"

CHP Genel Yardımcısı Tezcan, milyonlarca insanın merakla beklediği ''6'lı masanın adayı ne zaman açıklanacak?'' sorusuna cevap verdi. Televizyonda yayımlanan bir canlı yayına katılan Tezcan, 6'lı masanın çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek "Adaylık açıklamasından önce ortak politikaları belirleyecek ortak komisyon var. 9 ana başlıkta 72 alt başlıkta çalışmalarını sürdürüyorlar. Aralık ayı sonu veya Ocak ayı başında tamamlamayı planlıyorlar Cumhurbaşkanı adayı da aynı dönemde açıklanacak" dedi.

EKREM İMAMOĞLU ADAY OLACAK MI?
Bülent Tezcan'a ''Ekrem İmamoğlu, aday olacak mı?'' diye sorulduğunda ise şu cevabı verdi:

''Ben bunu söylemeye mezun değilim. Bunu söylemeye kimse mezun değil. 2024'e kadar görevinin başında. ' Ekrem İmamoğlu kesin aday değil mi?' cumhurbaşkanı adayını altılı masa belirleyecektir sözüne dönüp başka bir şey söylemektir. Ekrem İmamoğlu genç, dinamik bir siyasetçidir. Bu kanallar İmamoğlu'nun siyaset yapmasını hiçbir şekilde engelleyemez.''

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Aybaba58 1 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar bir birini ağırlar
    Cevapla
  • Mehmet.salih.er 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence.6.altili.masa.daģildi.iyi.akşamlar
    Cevapla
  • Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem aday olsa ne yazar reis karşısında kocaman bir sıfır alır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    MECBUR KALDILAR yoksa İmamoğlu adaylığını ilan edecek Akşenerin oynadığı oyun Kılıçdaroğlunu safdışı bırakmak artık bütün Türkiye bunu anladı ve bunu konuşuyor şu anda
    Cevapla
  • KASIM HOCA 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak bağımsız adayım herkes benim etrafında kenetlensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!