CHP'de "buzları eritme" operasyonu: Dargınları bir araya getirdiler

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret, CHP Genel Merkezi'nin İmamoğlu'na, "Kaftancıoğlu'na tâbi ol" mesajı olarak yorumlandı. İki ismin kavgaya varan tartışmaları medyaya yansımıştı.

CHP'de "buzları eritme" operasyonu: Dargınları bir araya getirdiler
CHP'de "buzları eritme" operasyonu: Dargınları bir araya getirdiler
GİRİŞ 22.12.2022 12:58 GÜNCELLEME 22.12.2022 12:58
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Kaftancıoğlu'na, il-ilçe yöneticileri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti. 

Kaftancıoğlu, "İmamoğlu'nun yanında olduğumuzu göstermek için geldik. Dayanışmamızı kendisine hissettirmek için ziyaret ettik" dedi. 

İBB Başkanı İmamoğlu ise, "Bir arada olmanın her zaman kıymeti var. Ama elbette böylesi anlarda çok daha değerli" diye konuştu. 

Aptal… Şizofreni… İmamoğlu-Kaftancıoğlu savaşı! CHP'ye yakın gazeteciler neden sessiz? Aptal… Şizofreni… İmamoğlu-Kaftancıoğlu savaşı! CHP'ye yakın gazeteciler neden sessiz?

İMAMOĞLU İLE AKŞENER'İN "DARBESİ"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle ‌2 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verilmişti.

CHP'den İmamoğlu'nu üzecek açıklama! 6'lı masada yer yerinden oynayacakCHP'den İmamoğlu'nu üzecek açıklama! 6'lı masada yer yerinden oynayacak

İBB Başkanı, kararı İBB binasında aralarında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de olduğu siyasilerle takip etmişti. Kararın öğrenilmesinden sonra Akşener ile İmamoğlu'nun sarılması dikkati çekmişti. 

İmamoğlu ile Akşener kararı öğrendikten hemen sonra sarıldı.

Karardan sonra Saraçhane'de konuşma yapan İmamoğlu ile Akşener seçim mesajları vermişti. Kulislerde, İmamoğlu'nun adaylık yarışında Kılıçdaroğlu'na darbe vurduğu konuşulmuştu. 

KILIÇDAROĞLU İLE AKŞENER'DEN KARŞILIKLI RESTLEŞME

Tüm bu gelişmelerden sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu, Akşener'e, "Partimizin iç işlerine karışma" mesajı verdi. Akşener ise, "Bugün dün olduğumuz yerdeyiz. Yarın da aynı yerde olacağız" cevabını verdi. 

GENEL MERKEZ'DEN "TÂBİ OL" MESAJI MI?

Bugün İBB'ye gerçekleşen ziyaret, CHP Genel Merkezi'nin İmamoğlu'na, "Kaftancıoğlu'na tâbi olacaksın" mesajı olarak yorumlanıyor.

KAYNAK: HABER7, DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • imam nerde 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen imam nikahı lütfen.
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi iyisin iyi imamoglunu kucaklayan kucaklayana
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi sarılma daha samimi ? Gelelim ''ahmak'' meselesine; Adalet yerini bulmalıdır. Dün Erdoğan'a hakaret bir ''Hak'' olmalıdır, Şiir okuduğu için ''artık Erdoğan'ın işi bitti'' diyen mütegallibe takımı kaybetmeye mahkumdur. Millet bunları yemeyecek...
    Cevapla
  • Doğruya doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Beraber kayak yapmayada giderler etle tırnak gibiler maşallah
    Cevapla
  • abdullah ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    imamoglu daha saglam kayacak gibi duruyor daha önce uludagda kaymıştı
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam devletin görevlilerine hakaret etti,ceza aldı diye,bir düğün dernektir bir sarılmadır gidiyor.Ne yi kutluyor bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek