Cumhurbaşkanı adaylığı mı konuşuldu? "Bu gecenin ardından Altılı Masa..."

AK Partili Bülent Turan, ikili görüşmeyle Altılı Masa'nın diğer üyelerinin CHP'nin aparatı haline geldiğini belirtirken CHP'li Barış Yarkadaş, söz konusu görüşmenin Altılı Masa'nın diğer üyelerinin iradesiyle gerçekleştirdiğini öne sürdü.

GİRİŞ 28.12.2022 13:54 GÜNCELLEME 28.12.2022 15:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son günlerde CHP ile İYİ Parti arasında yaşanan kriz gündemdeki yerini korurken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam yaptığı ikili görüşmenin ardından Altılı Masa ile ilgili tartışmalar sürüyor. 

İkili görüşmeye yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi'nin CHP'nin aparatı haline geldiğini söyleyerek parti liderlerine birkaç soru yöneltti.

"CHP'NİN APARATI OLMAKTAN MAHCUP OLMUYOR MUSUNUZ?"

Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu'nu etiketleyen Bülent Turan, Akşener ile Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını yorumlayarak şu ifadelerde bulundu: 

"6 falan değil! Bu fotoğraf adayı kimin belirleyeceğini söylemiyor mu?

Sadece CHP’nin aparatı olmaktan, %50+1 için sabredilen kişiler olmaktan mahcup olmuyor musunuz?!

Siyasi hatıranızı geçtim seçmeninize mahcup olmuyor musunuz?"

“'BAY KEMAL' ADAYLIĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI”

Sosyal medya hesabından ikili görüşme hakkında dikkat çeken ifadelerde bulunan CHP eski İstanbul Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun adaylığa bir adım daha yaklaştığını ifade etti.

AKŞENER'İ HEYECANLANDIRAN ARAŞTIRMA

Ankara Arena Spor Salonu’nda 'Büyük Kadın Buluşması'nda konuşan Akşener'in "Onunla bununla pazarlık ederek değil, milletimizin iradesiyle, partimiz birinci parti olarak Başbakan Meral olacak" sözlerine atıfta bulunan CHP'li Barış Yarkadaş, son yapılan araştırmada 'güçlü cumhurbaşkanı adayı' olarak görünmesi nedeniyle İYİ Parti liderinin heyecanlandığını belirtti.

"GÖRÜŞMEDE TÜM LİDERLERİN EMEĞİ VE İRADESİ VAR"

Altılı Masa ortaklarının söz konusu ikili görüşmede iradesi olduğunu öne süren Yarkadaş, şu ifadelerde bulundu:

“Bay Kemal” bu gece adaylığa bir adım daha yaklaştı.

- Altılı Masa’nın aktörleri, bu gecenin ardından artık medya önünde tartışmaz; göndermelerde bulunmaz. Altılı Masa içi iletişim kanalları daha iyi çalışır.

- Bu geceki görüşmede tüm liderlerin emeği ve iradesi var.

Meral Akşener’in pazartesi günü yaptığı “Başbakanlık” çıkışının arkasında, pazar günü kendisine teslim edilen kamuoyu araştırması var. Araştırmaya göre, Akşener güçlü CB adayları arasında  görünüyor. Bu araştırma, Akşener’i heyecanlandırdı.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral e verilen görev Chp ye oy taşımak. Meral bu görevini başarı ile yapmakta.
    Cevapla
  • ılgazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    rüyada aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş bayan Merale bol rüyalar 6lı benzemezlerede uçuk hayaller dilerim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    2'li masa
    Cevapla
  • hashuskav 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal adaylık için miletvekili pazarlığı yapıyor akşenerle ... akşener daha çok milet vekili çıkartmak için kemala evet diyecek. yani mecliste eğer iyi parti miletvekili chp miletvekilinin iki katı olmazsa gel yanıma...
    Cevapla
  • PÜTÜRGELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemek masanın mütevaziliği bile senaryo gereği...bir samimiyetiniz bile kalmamış hayatınız yalan dolan..size oy verenlere Rabbim feraset versin ne diyeyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap