Saadet Partisi'nden Halk TV'ye: Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulü

CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve fondaş olarak adlandırılan Halk TV'ye Saadet Partisi'nden üst düzey tepki geldi. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Halk TV için, "Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulü" dedi.

Saadet Partisi'nden Halk TV'ye: Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulü
Saadet Partisi'nden Halk TV'ye: Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulü
GİRİŞ 30.12.2022 00:53 GÜNCELLEME 30.12.2022 01:08
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Atlantik ve Batı ülkelerinin desteklediği altılı masa içerisinde yaşanan siyasi ikbal mücadelesi ve taht kavgası, seçime kısa süre kala harlandı. Henüz cumhurbaşkanı adayı için bir isimde mutabık kalamayan muhalefetin irili ufaklı partileri arasında soğuk rüzgârlar esiyor.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, altılı masadaki ittifak ortakları CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve "fondaş" olarak tanımlanan Halk TV'nin yayın politikasına sert ifadelerle yüklendi.

"TAM BİR SİYONİST ZİHNİYET MAHSULÜ"

Twitter hesabından paylaşım yapan Erduran, "Saadet Partisi'ni yok sayan bu Halk TV denen kanal, halkın kanalı filan değil. Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulüdür." sözlerini kullandı.

Altılı masa için şok tespit: Akşener muhtırasını verdi cenaze namazı kılınacakAltılı masa için şok tespit: Akşener muhtırasını verdi cenaze namazı kılınacak

Cumhurbaşkanı adaylığı mı konuşuldu? 'Bu gecenin ardından Altılı Masa...'Cumhurbaşkanı adaylığı mı konuşuldu? "Bu gecenin ardından Altılı Masa..."

Altılı masa yangın yeri! Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e zehir zemberek sözlerAltılı masa yangın yeri! Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e zehir zemberek sözler

Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu ve diğerleri...  Çoklu aday altılı masada mı?Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu ve diğerleri... Çoklu aday altılı masada mı?

'Adaya veda eden isim Mansur Yavaş oldu'"Adaya veda eden isim Mansur Yavaş oldu"

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    utanmaz arlanmaz münafıklar. siyonist dediğiniz alçaklar ile kol kola olan bir lideriniz var. siyonizmin düşmanı tayyip beyi düşmanlıkta en ileri parti sizsiniz. yazıklar olsun sizin gibi müslümanlara.
    Cevapla
  • bilall 1 yıl önce Şikayet Et
    halk tv SP'yi göklere çıkarsa sorun olmayacak demekki
    Cevapla
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    senınkıde laf mı..halk tv nın sahıplerıyle senın lıderın ışbılığınde..senın yerınde olsam Sıyonıstlere yardım eden işbırlığı içinde olan Saadetten ayrılırım..
    Cevapla
  • Ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama ittifaka da devam edersiniz dimi?
    Cevapla
  • Kıvanç 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz şakamısınız ya böyle düşünüyorsan hemennnn istifa edersin partinden ama nerdeee koltuk güzelll Rahmetli Erbakan kalkıp gelse hepinizi defederdi partiden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!