Altılı masa yangın yeri! Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e zehir zemberek sözler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gerekirse anlaşıp iki aday çıkarabileceğini vurgulayarak, "Altılı masayı hep beraber kurduk, iki liderin bu masayı dağıtma hakları yok." sözlerini sarf etti.

GİRİŞ 28.12.2022 00:21 GÜNCELLEME 28.12.2022 00:33
Bu Habere 385 Yorum Yapılmış

Altılı masada, adaylık mücadelesi ile siyasi ikbal kavgası ikileminin oluşturduğu derin bir kriz yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti lideri Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cephesinin aday olma hayalleri masanın küçük bileşeni Ahmet Davutoğlu'nu rahatsız etti.

DAVUTOĞLU'NDAN ÇOKLU ADAY SALVOSU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında, masanın içler acısı halini itiraf etti. Davutoğlu, "Altılı masa gerektiğinde anlaşıp iki aday çıkarabilir." diyerek Akşener-Kılıçdaroğlu krizini itiraf etmiş oldu.

Nevşin Mengü'den ses getirecek Akşener-Kılıçdaroğlu iddiası! 6'lı masayı sarsacak!Nevşin Mengü'den ses getirecek Akşener-Kılıçdaroğlu iddiası! 6'lı masayı sarsacak!

"İKİ LİDERİN MASAYI DAĞITMA HAKLARI YOK"

Davutoğlu altılı masayı Kılıçdaroğlu ve Akşener'in bozamayacağını söyleyerek, "Altılı masayı beraber kurduk, hiçbir iki liderin, üç masayı bu masayı dağıtmayı hakkı yok derim. Gerekirse bu gece giderim, neredelerse birlikte yola çıktık, varsa sıkıntı konuşalım, tartışalım. Hatta yüksek sesle konuşalım. Altılı masa ortak üründür. Sayın Kılıçdaroğlu ile sayın Akşener değil hepimiz birlikte yaptık. Hepimiz emek verdik. En önemlisi toplumda umut oluşturmuşuz, bu umudu dağıtmaya hiçbirimizin hakkı yok." açıklamasında bulundu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 385
  • Hasan Karakaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah çok üzüldüm, küçük ortağı, adam yerine koymamişlar
    Cevapla
  • Cezayir firat 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların kafası basmıyor bu garnütürleri görevli olarak erdoğan gönderdi bir kutsal misyon üstlendiler bak yarın göreceksiniz bu kahramanlar emret komutanım diye selam çakacaklar
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir aday kararını bu kadar zamanda alamıyor,, bunlarmı ülke yönetecek, rakı masası nın son evresi gib rakı bittii hepsi ayrı telden çalıyor
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan gerekeni yapacak size
    Cevapla
  • Haci Halil Yurtsever 1 yıl önce Şikayet Et
    davut oglu hangi umutdan bahsediyorsun toplum size inanmiyor bu bir gercek siz ilk önce kendi kendinize inanin yazik olur güzelim ÜLKEME insallah kazanamazsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki