İmamoğlu'nun 6'lı masasında 2 fire! Cevap vermekte zorlandı

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın yürüttüğü terör soruşturmasına yönelik Saraçhane'de 6'lı masa genel başkan yardımcılarıyla açıklamalarda bulundu. Ancak toplantıda Deva Partisi'nden genel başkan yardımcısı düzeyinde katılım olmaması dikkat çekti. Toplantıda İmamoğlu'na 'aptal şizofren' dediği gündeme gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katılmadığı tespit edildi.

GİRİŞ 28.12.2022 15:35 GÜNCELLEME 28.12.2022 15:36
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Terör soruşturmalarının devam ettiği İBB'de başkan Ekrem İmamoğlu, bugün Fatih Saraçhane'deki binada kameraların karşısına çıktı.

CHP'li belediye başkanının yanında 6'lı masa olarak bilinen Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin temsilcileri de vardı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Yazıcı ve SP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ve DP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Serhan Yücel, İmamoğlu'nun basın toplantısındaki katılımcılar arasındaydı.

DEVA PARTİSİ'NDEN FİRE

İmamoğlu'nun yanında konumlanan genel başkan yardımcıları arasında Millet İttifakı'nın fire verdiği görüldü. Toplantıda Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu yer almadı. Deva Partisi'nden neden katılım olmadığına dair hiçbir açıklama yapılmadı. 

Bir gazetecinin soru olarak gündeme getirmesi üzerine Ekrem İmamoğlu açıklama yapmak zorunda kaldı.

Salondaki bir gazetecinin: "5 partinin temsilcilerini görüyoruz ama Deva Partisi'nden herhangi bir temsilci şu an karşımızda bulunmuyor. Bunun nedeni nedir? Bizimle paylaşmak ister misiniz?"

Ekrem İmamoğlu ise gazeteciden gelen bu soru karşısında kısa bir süreliğine duraksadıktan sonra şu cevabı verdi,

"Bizim basın toplantımızın tarihi dün itibariyle netleşti. Dün akşam üstü bu toplantıya katılım konusunda arkadaşlarımızla karar verdik. Muharrem Erkek, 6 partinin yetkilileriyle irtibata geçti. Sayın Yeneroğlu ne yazık ki yurt dışına gitmişti. Dolayısıyla bu toplantıya katılmadı."

'APTAL' DEDİ TOPLANTIYA GELMEDİ

İmamoğlu'nun "6'lı masa" şovu yaptığı toplantıda CHP'den de önemli bir fire yer aldı dikkatlerden kaçmadı. İmamoğlu ile gerginlik yaşayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu söz konusu toplantıda yer almadı. 

Diğer 6'lı masa partilerinin İstanbul il başkanlarının bizzat bulunduğu toplantıda CHP'li Kaftancıoğlu'nun katılmaması manidar karşılandı. 

Toplantıya katılmayan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun, İBB Başkanı İmamoğlu ile gerginlik yaşadığı gündeme gelmişti. Kaftancıoğlu'nun, İmamoğlu için, "aptal, şizofren, müteahhit kafalı" dediği ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 46
  • GANDİ 1 yıl önce Şikayet Et
    2. KANDİL İSATANBUL yönetim ve haberleşme merkezi CHP.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fırıldak masası
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Imamin oğlu siyaset yetine fox da şov programı yapsa,ismaille,fatihte yönetti mı ne resting alir
    Cevapla
  • 001 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün askeriyiz diye yola çıkanlar malesef aponun hevali oldular millette bunları alkışlıyor aferin bu kafayla devam edin
    Cevapla
  • Taker 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ne iseler, öncekileri de aynıydı. Ben şaşırmadım. Biraz geeçek tarih. Ne diyordu iso:Biz alfabeyi eskiyi unutturmak yeniyi de kontrol etmek için yaptık.
    Cevapla
  • Kasımpaşalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan hadi kendi kendine gelin gîvey olmayın aynaya bak aynaya nokta
    Cevapla
  • Kadir han 1 yıl önce Şikayet Et
    Eko şu 1000 tane at nerse noldu bunlara ?iyi partiye ibb kasasından kaç milyon peşkeş çektin ? İbb kandilin 2. Şubesi oldu sayenizde eko se önce 900+800 =? Ortaması kaç eder onu öğren
    Cevapla
  • Hayrettin Tanık 1 yıl önce Şikayet Et
    Sucuk salam sosis yaptı
    Cevapla
  • G hane 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kandili adisisin peskesleridw sen çektiniz bsoyluyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı