BBP Lideri Destici "duyum aldık" deyip açıkladı! Akşener'den Kılıçdaroğlu'na son uyarı

BBP lideri Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na aday olması halinde seçimi kaybetme risklerinin bulunduğunu ve bunu bir kez daha düşünmesi gerektiğini hatırlattığına ilişkin duyumlar aldıklarını söyledi.

BBP Lideri Destici "duyum aldık" deyip açıkladı! Akşener'den Kılıçdaroğlu'na son uyarı
BBP Lideri Destici "duyum aldık" deyip açıkladı! Akşener'den Kılıçdaroğlu'na son uyarı
GİRİŞ 28.12.2022 15:44 GÜNCELLEME 28.12.2022 15:44

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 6'lı masa için sembolik değeri yüksek olan Çankaya Ahlatlıbel tesislerinde bir araya geldiği iki toplantı hakkında yeni iddialara gelmeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu ile görüşen Akşener'den ilk açıklamaKılıçdaroğlu ile görüşen Akşener'den ilk açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

- "ALTILI MASANIN İÇİNDE BİR DE İKİLİ MASA VAR"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in görüşmesine ilişkin değerlendirmeleri sorulan Destici, "Bu görüşme şunu gösterdi, altılı masanın içinde bir de ikili masa var. Karar vericinin ikili masa olduğunu da görmüş olduk." dedi.

Destici, görüşmede adaylık meselesinin de konuşulduğunu düşündüğünü ifade ederek "Sayın Akşener'in çok net bir şekilde Kemal Bey'e, kendisinin aday olması halinde 'seçimi kaybetme risklerinin bulunduğunu ve bunu bir kez daha düşünmesi gerektiğini' hatırlattığını düşünüyorum, aldığımız duyumlar böyle. Kemal Bey'in adaylık konusunda da geri adım atmaya hiç niyetinin olmadığını biliyoruz." diye konuştu.

Altılı masadaki siyasi partilerin genel başkanlarının, birden fazla aday olabileceğini söylediklerini hatırlatan Destici, "Aslında masa ruhunu kaybetti. Masanın dağılması artık an meselesidir çünkü aynı amaca yürümüyorlar." değerlendirmesini yaptı.

Destici, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın "erken seçim"le ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine de "Zaten seçim mayıstan önce olmayacak, bunu kendileri de biliyor. Dolayısıyla nisanda bir seçim, şu anda Cumhur İttifakı'nın ya da Türkiye'nin gündeminde yok." dedi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası