Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'ndan EYT açıklaması: Getireceği yükü göreceğiz

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, önümüzdeki süreçte EYT düzenlemesinin yük getireceğini önü sürdü. Karamollaoğlu dün akşam attığı tweette ise yeni düzenlemede payları olduğunu iddia etmişti.

GİRİŞ 29.12.2022 16:12 GÜNCELLEME 29.12.2022 16:12
Bu Habere 361 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında EYT düzenlemesini eleştirdi. Karamollaoğlu, düzenlemenin yük getireceğini öne sürdü.

"GETİRECEĞİ YÜK NE OLACAK GÖRECEĞİZ"

Karamollaoğlu, "Basit bir karar aldılar. Mübarekler 20 yıldır niye beklediniz? Bunun ne faydası olacak önümüzdeki dönemde göreceğiz, bunun getireceği yük ne olacak onu göreceğiz" dedi.

"HAYIRLI OLSUN" DEMİŞTİ

EYT düzenlemesinin açıklanmasının ardından sosyal medyadan paylaşım yapan Karamollaoğlu, "EYT düzenlemesi hayırlı olsun" demiş ve hükümete bu konuda kendilerinin adım attırdığını iddia etmişti.

KAYNAK: AA, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 361
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    bu gibilerin (chp/kötü gibi) ülke ahalisine zarardan başka ne faydası olabilirki?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şu adamı görünce traş edesim geliyor
    Cevapla
  • seçmenler 1 yıl önce Şikayet Et
    daha dur daha dur. memura emekliye tarihte görülmemiş enflasyona yakışır bir ZAM yapınca hepinize kapak olacak. Masanız tsunami görmüş takaya dönecek
    Cevapla
  • Ülke sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bre çapsız yirmibeş yıl boyunca madımağın katili dediler sana sen hala utanmadan arlanmadan onlarla birlikte hareket ediyorsin kimsin sen necisino pis ellerinizi bu ülkenin üstünde çekin
    Cevapla
  • gelde yaşa 1 yıl önce Şikayet Et
    yiğidi öldür hakkını inkar etme boş lafflara karnımız tok senin yürüdüğün yol belli ve faydasız halkın yararına hiç bir söylemde bulundunmu bu pastadan pay çıkartıyorsun varmı bir projen buna 6 masa dahil teneke gibi tıngırdar ortalığı karıştırmaktan başka bir işiniz olmadı olmazda bu işler sizin kaldırıcağınız bir iş değil halk bunu net biliyor git heykel le uğraş 6 masa bu işi yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk