Demirtaş'tan İmamoğlu'na destek

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski eş başkanı Selahattin Demirtaş, İBB Başkanı İmamoğlu'na destek vererek İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef aldı.

GİRİŞ 29.12.2022 13:59 GÜNCELLEME 29.12.2022 14:33
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'deki terör soruşturmasına ilişkin, dün yaptığı açıklamada, "İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. Belli bir konuda ‘CHP Genel Merkezi zaten beni sevmiyor, ne olursunuz bana bu konuda yardımcı olur musunuz?’ diye ricası olmuştur." dedi.

İMAMOĞLU CEVAP VERDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter adresinden, "Bakan Soylu “Saygılarımla” diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir YALAN! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. HODRİ MEYDAN" diyerek yanıt verdi. 

DEMİRTAŞ'TAN BAKAN SOYLU'YA AĞIR HAKARET

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'tan İmamoğlu'na destek gelirken, Bakan Soylu'ya da hakaretler savurdu. 

Demirtaş, "Soylu’nun Sayın İmamoğlu’nu hedef alırken Sayın Mızraklı’yı örnek göstermesi son derece doğrudur! Soylu “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine nasıl kumpas kurup kayyum atadıysak aynısını İstanbul’a da yapacağız” diyor. Adam daha nasıl itiraf etsin! (Pardon “adam” demişim.)" sözleriyle Bakan Soylu'yu hedef aldı. 

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 137
  • Mahmutk 1 yıl önce Şikayet Et
    teröristlerin cezaevinde interne erişimi var herhalde dünyanın en güvenlikli ceza evleri Türkiye de öyleyse
    Cevapla
  • Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadigim ve bir ben mi yanılıyorum normal mahkumların telefon hakkı bile kisitliyken bu selo bir olay oluyor aradan 20 dakika geçmiyor tivit atıyor bu cezaevinde değil mi bu nasıl eşit sizlik bu nasıl mahkumiyet bir mahkuma kural neyse odur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar kiminle kacga ediyorsa bilin ki o adam vatanın birliği için çalışıyordur.. Bu kadar basit bir şey.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu densiz ulusal bir tehdit ve bu suçtan dolayı içeride yatıyor anlamadığım şu bu adam bu memleketin hayrına bir iş yapmıyor düşmanlarıyla iş yapıyorsa bu adam parmaklıkları arkasından nasıl tweet atabiliyor
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Terör destekçileri ve Türkiye düşmanları kol kola
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti