Atina Belediye Başkanı Bakoyannis, CHP'li İmamoğlu'na destek için İstanbul'a geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi destek verme amacıyla İstanbul'a gelen Atina Belediye Başkanı Bakoyannis, "İmamoğlu’na uygulanan anti demokratik sansür, Türkiye’nin hukuk sisteminin Avrupa'dan görünen halidir." sözlerini sarf etti.

Atina Belediye Başkanı Bakoyannis, CHP'li İmamoğlu'na destek için İstanbul'a geldi
Atina Belediye Başkanı Bakoyannis, CHP'li İmamoğlu'na destek için İstanbul'a geldi
GİRİŞ 29.12.2022 22:20 GÜNCELLEME 30.12.2022 01:12
Bu Habere 291 Yorum Yapılmış

Batı ve özellikle Yunanistan, Türkiye kamuoyunun gözü önünde alenen safını belli etti. İtalya’nın Floransa Belediyesi, kentlerinde düzenlemeyi planladığı "Büyüyen ve Gelişen Şehirler Belediye Başkanları ile Buluşma" toplantısını, Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için İstanbul’a taşıdı.

ATİNA, FLORANSA VE HANNOVER BELEDİYE BAŞKANLARI İMAMOĞLU İÇİN İSTANBUL'DA!

Söz konusu toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Floransa Belediye Başkanı ve Eurocities Başkanı Dario Nardella, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, Hannover Belediye Başkanı Belit Onay ile Eurocities Genel Sekreteri Andre Sobczak katıldı.

YUNAN BASINI HABERİ KUCAKLAŞMA GÖRSELİYLE PAYLAŞTI

Yunan basını da destek toplantısını ön sıralardan servis etti. Kathimerini gazetesi, Atina Belediye Başkanı Bakoyannis'in İmamoğlu'yla sarıldığı bir fotoğrafı, "Atina belediye başkanı İstanbul'daki mevkidaşına desteğini açıkladı" başlığıyla paylaştı.

ATİNA BELEDİYE BAŞKANI'NDAN TÜRK YARGISINA KARŞI SKANDAL SÖZLER

Yunan Bakoyannis, "Bizler, büyük laflar etmeye değil, Ekrem İmamoğlu'na desteğimizi pratik ve tek yürek olarak ifade etmeye geldik. İmamoğlu’na uygulanan anti demokratik sansür; Türkiye'nin hukuk sisteminin Avrupa'dan görünen halidir. Adalet kazanacak.

"ŞAFAK VAKTİ NE ZAMAN?"

Bugün, iki kez seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı sansürleniyorsa, yani ifade özgürlüğü ayaklar altına alınıyorsa o zaman yarın Türkiye'de demokrasiye ne olacak? Vatandaşlar için şafak vakti ne zaman?" sözlerini sarf etti.

Kostas Bakoyannis, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Ateşoğlu ile…

Atina Belediye Başkanı Bakoyannis'in, Atatürkçü Düşünce Derneği'ne (ADD) de destek ziyareti yaptığı öğrenildi.

İBB'de son dakika terör soruşturması... Bakan Soylu: İmamoğlu beni aradı yardım istedi!İBB'de son dakika terör soruşturması... Bakan Soylu: İmamoğlu beni aradı yardım istedi!

EKREM İMAMOĞLU'NA HAKARET SUÇU NEDENİYLE HAPİS KARARI

Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi 14 Aralık 2022'de gerçekleşen karar duruşmasında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle ‌2 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verilmişti.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'nu üzecek demeç! Akşener'e kırgın mı? AçıkladıKılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'nu üzecek demeç! Akşener'e kırgın mı? Açıkladı

Demirtaş'tan İmamoğlu'na destek Demirtaş'tan İmamoğlu'na destek

 

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 291
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Hannover, Atina Floransa belediye baskanlari koşa kosa Ülkeme gelmiş. Türkün, Islamın ezeli düşmanları. Türk yargısı hakkında ileri geri konuşmuşlar. Bütün mesele Ayasofya degilmi..?
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden acaba. İnamoğlu maskesinin arkasında YONANOĞLU olduğunu bildiği için olabilir mi
    Cevapla
  • işte 1 yıl önce Şikayet Et
    şıracının şahidi bozacı güzelim İstanbul nerelere emanet
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’den birisi Yunanistan’da aynı hareketi yapamaz , Yunan kabul etmez Yunan milliyetçidir çünki
    Cevapla
  • Mustafa Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye bunun kadar büyük hain gelmemiştir ya arkadaş adam kendi ülkesini düşmanına şikayet ediyor bu ne ya şu samimiyete bskarmisiniz neyi kutluyorlar kimi sorguluyorlsr sen kalk devletin hukukunu düşmanına şikayet ediyorsun adam senin devletini dünyaya kotuluyor sen çıkıp tek cevap vermiyorsun artık sana bir CHP olaraktan bir vatan aşığı olaraktan yuh diyorum
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Burası bu adamın ülkesi değil ki ihanet etmesin. O gönül ilkesi ve atalarının ülkesi olan ülkeye hizmet ediyor. Stoklarının ülke çocuklarına onun yanında oluyorlar. Nurdan onlar değil biz ders almalıyız.
    Cevapla
  • Ziya 1 yıl önce Şikayet Et
    ,,,şaşırmadık,içimizdeki yabancı ,,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı