MHP'den İYİ Partili vekile cevap: Yazıklar olsun

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’nin 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi hakkındaki sözlerine ilişkin twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

GİRİŞ 08.01.2023 18:48 GÜNCELLEME 08.01.2023 18:49
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) sert bir dille eleştirmekten çekindiklerini belirtti. Bahşi'nin sözlerine MHP'de sert cevap geldi.
 

İYİ Partili vekilden 15 Temmuz itirafı! Akşener'in evinde yaşadıklarını anlattıİYİ Partili vekilden 15 Temmuz itirafı! Akşener'in evinde yaşadıklarını anlattı


MHP'li Özdemir mesajında; "İhanet ve proje partisi olduğunu bildiklerimiz 15 Temmuz günü 'başarırlarsa' diyerek FETÖ’ye teslim olan halini şimdilerde gösterirken, 'Genel Merkezimizin bütün ışıklarını yakın, milli iradenin sonuna kadar yanındayız' diyen iradeyle liderimiz Devlet Bahçeli ülkeye umut olmuştu. Bir başka zillet mensubu partinin genel başkanı havaalanından elini kolunu sallayarak çıkarken, milletin evlatları kendilerine ait olan tankların üzerinde hürriyet ve istiklal mücadelesi vermişti. Cumhur İttifakı işte o gece vücut buldu. Zilletin maskesi aynı gece düştü. Sayın genel başkanımızın ifadeleriyle 'su gibi yani renksiz ve kokusuz' bir ortamda milliyetçi hareket safını derhal milletinden ve seçilmiş hükümetten yana belirledi. Anlaşılan o ki İP ve avaneleri aynı gece FETÖ darbesinin başarılı olması neticesine hazırlanmış. Yazıklar olsun" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara oy verenlere ne demeli bilmiyorum. Adamlar açıkca Hainleri tekrar görevlerine iade edeceğiz deyip yanına kıytırık yarım ağızla suçsuz iseler cümlesini ekliyor. ihanetin bini bir para , ama bazıları görmemek için adeta gözlerini kapatıyor.
    Cevapla
  • silke 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAZI OLSUN VEKILIMIZDEN. Bu ip denen zillet proje partisi oldugunu ta basindan beri anlamistim. darbe basarili olmayinca FETÖ alternatif ip,i kurdu.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki İP ve avaneleri aynı gece FETÖ darbesinin başarılı olması neticesine hazırlanmış. Yazıklar olsun" Hey meral heeeey sen darbeyi adın gibi biliyodun Allah ta senin pis hain planlarını biliyor eyyyy maral. selanikli ermanian maral krip maral.....
    Cevapla
  • çapuka 1 yıl önce Şikayet Et
    15mmuzu rusya haber vermiş 15gün önce
    Cevapla
  • 007 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin diyorsun
    Cevapla
  • Bünyami Daniyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş beleş konuşuyor #AZKALDI herşey ortaya çıkacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…