İYİ Partili vekilden 15 Temmuz itirafı! Akşener'in evinde yaşadıklarını anlattı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) sert bir dille eleştirmekten çekindiklerini belirtti.

GİRİŞ 07.01.2023 22:59 GÜNCELLEME 07.01.2023 23:19
Bu Habere 359 Yorum Yapılmış

Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Isparta 3. Olağan İl Kongresi'nde divan başkanlığı yapan Bahşi, 15 Temmuz darbe girişimi akşamı eşiyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinde olduklarını söyledi.

Akşener'in evinin Boğaz köprüsünü gördüğünü ve akşam saatlerinde pencereden tankları fark ettiklerini anlatan Bahşi, şöyle konuştu:

"DEAŞ eylem mi yapacak acaba diye aramızda konuşuyoruz. Saat 21.30'da Ergenekon kumpas dosyalarından yargılanmış eski general bir müvekkilim vardı, o aradı. Hayırdır dedim, 'Abi bu şerefsizler darbe teşebbüsünde bulunuyor' dedi. Bununla darbenin gidişatıyla ilgili o akşam 37 kez görüşmüşüz. Sonrasında bir tweet atalım diye düşündük. Genel Başkan bir tweet yazmış, Fetullah'ı gömen bir tweet tabii. Dedim ki 'Ablam şimdi bir gün önce ben zaten bu herife sövdüm, sen de bu tweeti atarsan, bu herifler de başarılı olursa, ikimizin de kolunu, bacağını keserler, bir tarafımızdan asarlar. Bunu biraz yumuşatalım.' Yumuşattık ve saat 24.00'ten önce Genel Başkan, 'En iyi darbe en kötü demokrasiden evladır' şeklinde tweet attı."

İYİ PARTİLİ VEKİLDEN YENİ AÇIKLAMA!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Isparta 3. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında kullandığı "En iyi darbe en kötü demokrasiden evladır" ifadesinde kastının "En kötü demokrasi en iyi darbeden daha iyidir" olduğunu bildirdi.

Bahşi, yaptığı yazılı açıklamada, "(En iyi darbe en kötü demokrasiden evladır) şeklinde bir beyanım olduğu geçmiş. Kastımız konuşmamın içeriği ile birlikte değerlendirildiğinde bu olmadığı açıktır. Kastımız 'En kötü demokrasi en iyi darbeden daha iyidir' şeklindeydi." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 359
  • Hilal 1 yıl önce Şikayet Et
    SALDIRIN....ÇAMUR ATIN......sonuç .....merak etmeyin halk herşeyi çok iyi biliyor
    Cevapla
  • Chpkkiyiftö 1 yıl önce Şikayet Et
    Al bir tyatro daha fötüye karşıymış açıklaması durup dururken bünyedir şimdi milliyetçilere göz boyama zerre inanmıyoruz karşı olduğunuza
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şıracıyla bozacının aşkı. Nasılda birbirlerini aklamaya çalışıyorlar. Ayazı yiyen kurtlarımız bu derin ayazı asla ve aslaaaa unutmayacak.
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    ula iyi partililer sizlerde darbenin başarılı olmasını istediniz . dedinizki erdoğan gitsinde türkiyede siç savar çıkarsa çıksın dediniz. aMA ALLAH BU MİLLETİN YÜZÜNE BAKTI
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yedik. Millet yedi. O sokaklarda sabahlar a kadar mücadele edenlerin şehit olanların canları yoktu. Korkak kuklalar .kiminiz müdür kiminiz bakan kiminizde başbakan olacaktı. Öyle değil mi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı