İyi Parti'de bir FETÖ skandalı daha! İl Başkan Adayı 15 Temmuz darbesine destek vermiş

İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın'ın “Ankara il başkan adayımız” ifadesiyle lanse ettiği Serdar Tunç’un 15 Temmuz darbe kalkışmasında FETÖ'cülere destek verip darbeye direnen kahramanlara küfürler savurduğu öğrenildi.

GİRİŞ 10.01.2023 16:09 GÜNCELLEME 10.01.2023 16:58
Bu Habere 281 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe kalkışması gecesinde yaptığı Twitter paylaşımını “darbenin başarılı olması ihtimaline göre” attığı ortaya çıkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ardından partide bir 15 Temmuz skandalı daha yaşandı.

İYİ Partili vekilden 15 Temmuz itirafı! Akşener'in evinde yaşadıklarını anlattıİYİ Partili vekilden 15 Temmuz itirafı! Akşener'in evinde yaşadıklarını anlattı

İyi Parti Keçiören İlçe Başkanı ve Ankara İl Başkan adayı Serdar Tunç’un 15 Temmuz darbe gecesi FETÖ’ye destek mesajları ortaya çıktı.

İyi Parti’de Ankara İl Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan ve İP Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın tarafından “adayımız” ifadesiyle lanse edilen Serdar Tunç’un 15 Temmuz gecesi darbecileri övdüğü, cuntaya karşı canı pahasına direnen vatandaşlara küfrettiği tespit edildi.

İyi Parti'li Serdar Tunç'un resmi Twitter hesabı

DARBECİLERE DESTEK

Akşener’in partisinin Ankara İl Başkan Adayı Serdar Tunç’un "@serdartunccc" uzantılı resmi Twitter hesabından 15 Temmuz 2016 darbe gecesinde “Hala onurlu şerefli askerimizin varlığı umut veriyor” paylaşımı yaptığı belirlendi.

 

DARBEYE DİRENENLERE HAKARET

Tunç’un darbe gecesi saat 00.06’da AK Parti’lilerin korktuğunu iddia ettiği paylaşımında, “Akpliler olup da g… yusuflamiyan var mı dır ki” sözlerini sarf ettiği bildirildi.

Saat 00.15’te darbeye karşı Ankara Keçiören Belediyesi’nde alınan tedbiri eleştirerek küfreden İyi Parti’li Tunç, “O…. ç…. kecioren belediyesini çöp arabaları ile ablukaya almışlar” demiş.

DİRENİŞE ÇAĞIRAN BAŞKAN ERDOĞAN'A DA SÖVMÜŞ

İyi Parti’li Serdar Tunç’un darbenin ilerleyen saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı sokaklara davet ettiğine ilişkin paylaşıma küfürle karşılık vererek “o…. ç….” ifadesini kullandığı saptandı.

Meral Akşener dosyası açıldı: Bakanlığını Gülen istediMeral Akşener dosyası açıldı: Bakanlığını Gülen istedi

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 281
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER bu yazıları her halde okudun Bu yazıyı okuduktan sonra cevap vermezsen Mahkemeye vermezsen ona göre cevap vereceğimi bil
    Cevapla
  • dava 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar fetöşü ve fetöşcüleri canla başla savunan biriside onlardandır. bu adi fetöşcüye dava açılmalıdır. ettiği küfür ve hakaretlerde yanın kâr kalmamalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainlik bu olsa gerek
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Koray AYDIN ı İYİ Partide tek bir ülkücü varsa o da Koray Aydın dır derdim Hatta Devlet BAHÇELİ de böyle söylemişti ve Koray AYDIN ı Devlet BAHÇELİ den sonra MHP nin başına geçmesini isterdim. YUH olsun bana.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar milliyetciyiz derler asla milliyetci değiller çünki şehidimize küfretiler milliyetci asla bunu yapmaz gerçekten mhp nin içindeki cerahat temizlenmiştir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım