Gelecek Parti'li Şahin: Altılı masadaki en doğru aday Davutoğlu

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Şahin, Davutoğlu'nun altılı masa içindeki en güçlü aday olduğunu söyledi. AK Parti seçmeninin Davutoğlu'na sempatiyle baktığını öne süren Şahin, "Davutoğlu, Erdoğan karşısında kazanacak adaydır" dedi.

GİRİŞ 12.01.2023 16:27 GÜNCELLEME 12.01.2023 16:46
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, altılı masadaki en doğru Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu savundu. 

"AK Parti seçmeninin önemli bir bölümünün Davutoğlu'na sempatiyle baktığını" öne süren Şahin, "Davutoğlu, Erdoğan karşısında kazanacak adaydır" dedi. TV5 yayınına katılan Şahin, şunları söyledi: 

"Daha önce toplumun yüzde 50'sinin oyunu almış ve AK Parti'nin oyunu almış bir liderden bahsediyoruz. Orayla duygusal bağı olan bir liderden bahsediyoruz. AK Parti kitlesinin önemli bir bölümü, oy vermeyecek olan bile önemli bir kitle Sayın Davutoğlu'na inanılmaz bir şekilde sempatiyle bakıyor. 'Hoca çok iyi adam' diyor. Böyle bir tabloda ben en doğru adayın Sayın Davutoğlu olduğunu her yerde olduğunu söylüyorum. Cumhurbaşkanı'nın da karşısında rakip olarak görmek istemeyeceği adaylardan biri de Ahmet Davutoğlu'dur. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı'nın karşısında kazanacak bir aday. Bizim analizlerimiz de saha da bunu söylüyor."

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na 'ama'lı destekKılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na "ama"lı destek

CHP medyasından Davutoğlu'na ince ayar! 'Yüzde 1'lik partisin sus'CHP medyasından Davutoğlu'na ince ayar! 'Yüzde 1'lik partisin sus'

Türkiye'ye kriz vaadi! Altılı masanın temsiliyete karşı darbe planına sert tepkiTürkiye'ye kriz vaadi! Altılı masanın temsiliyete karşı darbe planına sert tepki

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik yaaa...Ne zannediyor bu serok ahmet kendini... tabanı olmayan zavallı Cumhurbaşkanı olacakmış...zuuuhahahaaaaa... Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, bırak başbakanlığı sen milletvekili bile olamazdın zavallı...
    Cevapla
  • Dalgaya bak 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahvehanedeki masada en doğru aday da bizim halaoğlu... Kendisi 2 kere okey attı... ))))) Hak ediyor.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece gülüyoruz :))) sıfır çekeceksiniz
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masadaki en doğru aday genel başkanımız Davutoğlu, çünkü en büyük EGO Davutoğlunda var, diğerlerinin egosu güççük.
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Komedi ya bunlar güldürdün beni...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!