Başkan Erdoğan hedef alınmıştı! CHP'den İsveç paylaşımı! AK Parti'den cevap!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin İsveç'in başkenti Stockholm'de, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin provokasyonlarına ilişkin açıklamasını değerli bulduklarını bildirdi.

GİRİŞ 12.01.2023 23:23 GÜNCELLEME 13.01.2023 10:03
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

İsveç'in Başkenti Stockholm'de tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilen bir kuklayı binanın önündeki direğe ayaklarından asmış ve bu anın görüntüsünü sosyal medyadan paylaşmıştı.
 

Başkan Erdoğan'ı hedef aldılar! Çirkin görüntülere peş peşe tepkilerBaşkan Erdoğan'ı hedef aldılar! Çirkin görüntülere peş peşe tepkiler


CHP'DEN ÇİRKİN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ: ŞİDDETLE KINIYORUZ

İsveç’te terör örgütü üyeleri tarafından Türkiye’yi hedef alan eylemlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İsveç'te hain terör örgütüne mensup kişilerin Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’na yönelik provokasyon girişimini şiddetle kınıyoruz. İsveç makamlarını sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.



ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMA: BU TAVRI DEĞERLİ BULUYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin yaptığı paylaşım üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tüm siyasi partilerin teröre karşı ortak duruş geliştirmesi ve terörle mücadeleyi desteklemesi milli birliğimiz açısından son derece önemlidir. Teröristlerin Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında ortaya koyduğunuz bu tavrı değerli buluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 186
  • Bykuş 1 yıl önce Şikayet Et
    hdp de kınarsa şaşırmayın..!?
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Özrü kabahatinden buyuk cumhurbaskani bile diyomiyorlar
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk ne diyecek u işe chp takiyyecileri. doğuda reise oy patlamas olacak anladılar hdp yi kapı dişarı itiyolar. yemezlerrr. bu millet bu kadar hizmete eğer bu zillet ittihat ve terakkisine seçim verirse varya bende başka işlere katılacağım
    Cevapla
  • yine misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu duruma kıs kıs gülüp sevinenler çoktur, birde üzülmüş numarası yaparlar. Bilmezlerki yıpranan o makamda yarın sizler olabilirsiniz. Türklük geleneğinde lidere baglılık vardir. Yoksa asırlar boyu ayakta durmaz yıkılırdı. . Bu bağlılığı dışarıya karşı göstermiyorsak bir sıkıntı var demektir.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğer 6 masa kuklalarindan ses yok. Sesiniz nefesiniz kesilsin inşallah
    Cevapla
  • Oruc Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!