Meral Akşener taburcu oldu! İYİ Parti'den yeni açıklama geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bugün yaptığı açıklamada, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak" dedi.

GİRİŞ 13.01.2023 10:40 GÜNCELLEME 13.01.2023 11:11
Bu Habere 468 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Akşener'in tedbir amaçlı geceyi hastanede geçireceği öğrenildi.

TABURCU OLUYOR

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bu sabah yaptığı açıklamada, Akşener'in hastaneye kaldırılması ile ilgili, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük" dedi.



İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, dün akşam yaptığı açıklamada, Akşener'in son durumunu paylaşmıştı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Zorlu, ''Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız.'' ifadelerini kullandı.

DOKTORDAN AÇIKLAMA!

Akşener’in durumu ile ilgili Başhekim Yardımcısı Berkan Özpolat, yaptığı açıklamada, "Sayın Meral Akşener çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hastanede ziyarete geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hastane önünde yaptığı konuşmasında, “Üzücü bir haber aldık ve hemen geldik ve İYİ Parti'nin yetkilileri ile görüştüm. Sayın genel başkanın durumunu sorduk ve hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok, dinlenmekte kendisi, umarım yarın taburcu olacak. Dolayısıyla ben İYİ Parti'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın genel başkana da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarız kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur ve taburcu olur. Hekim arkadaşlar önemli bir şey olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini söylediler. Sizler de takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. Bizi bekleyen bu gündemden kaçınma şansımız da yok. Doktorlar kendisiyle görüşmemize izin vermiyor ve doğru da olmaz” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş paylaşımında, ''Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın
Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.''
dedi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 468
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin aksener e gecmis olsun Allah acil sifa versin
    Cevapla
  • Alkış yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tiyatro daha
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı bozuk yalakası Cumhurbaşkanı olmasini isteyince kalbi dayanamadı zaar. Hayaline dayanamadı birde gerçek aday olsa yekten hesap makamına oturtulurdu
    Cevapla
  • levocan 1 yıl önce Şikayet Et
    kendisini ve çizgisini sevmem ama insan olarak yaratmış rabbim Allah şifa versin.
    Cevapla
  • Yasin Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi