Demokrat Partili Delikanlı: Gültekin Uysal aday olursa açık ara seçilir

Gelecek ve DEVA'dan sonra Demokrat Parti'den de adaylık açıklaması geldi. Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Delikanlı, aday olması halinde Gültekin Uysal'ın açık ara seçileceğini öne sürdü.

Demokrat Partili Delikanlı: Gültekin Uysal aday olursa açık ara seçilir
Demokrat Partili Delikanlı: Gültekin Uysal aday olursa açık ara seçilir
GİRİŞ 17.01.2023 14:42 GÜNCELLEME 17.01.2023 15:18
Bu Habere 227 Yorum Yapılmış

Altılı masadaki adaylık bilmecesi devam ederken, partilerden yeni açıklamalar geliyor. 

Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nden sonra, Demokrat Parti'den de bir iddia geldi. 

"GÜLTEKİN UYSAL ÇOK RAHAT SEÇİLİR"

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, partisinin Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın aday olması halinde "açık ara seçileceğini" söyledi. Katıldığı bir televizyon programında değerlendirmelerde bulunan Delikanlı, şu ifadeleri kullandı: 

"Altılı masanın adayı o liderlerden biri olur. O lider de açık farkla seçilir. Gültekin Uysal aday olursa elbette açık ara seçilir. Çok da rahat seçilir. Merkez sağın kemikleşmiş, çimentosundan bahsediyorsunuz. Eğitimli, donanımlı, partisinin ışığını söndürmemiş, direnmiş, hiçbir zaman hükümete sırtını dayamamış bir liderden bahsediyorsunuz."

Son anketten Kılıçdaroğlu çıktı! CHP lideri fark attıSon anketten Kılıçdaroğlu çıktı! CHP lideri fark attı

GELECEK VE DEVA'DAN DA BENZER AÇIKLAMALAR

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Şahin, Davutoğlu'nun altılı masa içindeki en güçlü aday olduğunu söylemişti. AK Parti seçmeninin Davutoğlu'na sempatiyle baktığını öne süren Şahin, "Davutoğlu, Erdoğan karşısında kazanacak adaydır" demişti. 

DEVA Partisi lideri Babacan da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada aday olması halinde rahat seçileceğini ve en iyi şekilde yöneteceğini söylemişti.

Gelecek Parti'li Şahin: Altılı masadaki en doğru aday DavutoğluGelecek Parti'li Şahin: Altılı masadaki en doğru aday Davutoğlu

Babacan'dan adaylık çıkışı: Rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim Babacan'dan adaylık çıkışı: Rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 227
  • okan 1 yıl önce Şikayet Et
    seçime tek kendi girip sadece kendi oy kullanırsa mantıklı ama dikkat etsin oy pusulasında yanlışlıkla TAYYİP ERDOĞAN a oy verirse olmaz
    Cevapla
  • Güldüm ya la 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereye seçilecek? Oda başkanlığına mı? ))))))))))
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece gülüyoruz :)))))))))))))))))))))))))))) sıfır çekeceksiniz.
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasreddin hoca fıkralarına alternatif, Gültekin uysal fıkraları. Adamın biri reise rakip olup aday olmuş, seçim günü kendine hiç oy çıkmamış. Meğer adam kendisi bile kendine güvenip oy vermemiş.
    Cevapla
  • Çoban Çeşmesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçilir meçilir de başına bela alır. O yüzden aday olmayacakmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü