Bakan Akar, Çekya Savunma Bakanı Cernochova ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çekya Savunma Bakanı Jana Cernochova ile bir araya geldi.

GİRİŞ 17.01.2023 13:56 GÜNCELLEME 17.01.2023 18:14

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar resmi temasları kapsamında geldiği Çekya'da temaslarını sürdürüyor. Başkent Prag’da, Savunma Bakanlığı’nı ziyaret eden Bakan Akar, Çekya Savunma Bakanı Jana Cernochova tarafından askeri törenle karşılandı.

Tören kıtasının çalınmasının ardından iki ülkenin ulusal marşları okundu ve resmi geçit sona erdi. Törenin ardından Bakan Akar ve Bakan Cernochova Bakanlık binasına geçerek heyetler arası görüşmelere başkanlık etti.

Görüşmelerde, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik ile savunma sanayiinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor