Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Eğer dürüstsen...!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e başörtüsünde anayasal düzenlemeyle ilgili sert sözlerle tepki gösterdi.

GİRİŞ 18.01.2023 14:00 GÜNCELLEME 18.01.2023 15:12
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında Meral Akşener'e şu sözlerle yüklendi:

"Hanımefendi bizim başörtüsü konusunu istismar ettiğimizden bahsediyor. Hanımefendi, Erdoğan'ın ve arkadaşlarının başörtüsü konusunda istismarcı olup olmayacağını benim milletim gayet iyi biliyor. Eğer dürüstsen; arkadaşlarım randevu talep etti randevu vermediniz, Bay Kemal de sen de aynısınız. Sen, Saraçhane'de verdiğin görüntüyle zaten hangi istikamete gittiğini ortaya koyuyorsun.

Sizin birlikte yürüdükleriniz, başörtülü milletvekilini, 'Bu kadını Meclis'ten atın' diyecek kadar ileri giden tiplerdir. Siz onlarla beraber yürüyorsunuz. Varsa bir projeniz, bize gönderirsiniz. Ona göre üzerinde çalışırız, adımı da atarız. Yine söylüyorum: Aile bizim kutsalımızdır. Güçlü aileler güçlü fertlerden ortaya çıkar. Güçlü ailelerden de güçlü millet oluşur.

Çok açık bir şey söylüyorum: Siz, ortağınızla birlikte LGBT'cilerle beraber yürüyebilirsiniz. Bizim onlarla da işimiz yok. Aile kurumumuzu çok sağlam zemine oturtmanın adresi AK Parti'dir, Cumhur İttifakı'dır. Yola da böyle yürüyoruz, yürüyeceğiz."

Son Dakika: Meral Akşener'den şaşırtmayan başörtüsü çıkışı!Son Dakika: Meral Akşener'den şaşırtmayan başörtüsü çıkışı!

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 61
  • ataberg 1 yıl önce Şikayet Et
    LGBT sapıklarıyla da işimiz var ris. defolsunlar efendileirne kim besliyorsa oraya gitisnle.r fransa ise fransaya almanya ise almanyaya her neresi ise ora. defolsunlar. sapıklar
    Cevapla
  • Recep IŞIK 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim LİDERİM,BAŞBUĞUM,REİSİCUMKURUM,BAŞKOMUTANIM,HADİM ÜL HARAMEYNİM,HADİM ÜL TÜRKİYEM HAŞMETLİ SULTANIM sayın Recep Tayyip ERDOĞAN bey efendi,Siz bir çağ kapatıp IŞIK HIZI ÇAĞINI açtınız. Yüce yaratan yar ve yardımcınız yolunuz açık bahtınız APAK,sağlık ve mutluluğunuz heeeeep ama hep sürekli olsun.Durmak,durdurulmak yok UÇARAK TA değil IŞIK HIZI YOLA DEVAM.Yüce yaratan sizi Dünya liderlerine ÖNDER,bizimkilere de ÖRNEK kılsın.Yolunuz AÇIK OLSUN YÜRÜYÜNÜZ BAŞBUĞUM.
    Cevapla
  • Aydınlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Pardon özür yanlış lıkla şikayet bildir isine dokundum
    Cevapla
  • dede korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    asena dürüst ise önce şeceresini açıklasın
    Cevapla
  • yaşamak güzel 1 yıl önce Şikayet Et
    ya reis onlarda dürüstlük ne arar biliyoruz biz hainleri Sen yoluna devam edeceksin yetkiyi biz yine sana vereceğiz ALLAH IN İZNİ İLE.
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan hangi dürüstlükten bahsediyorsun LGBT lilere kol kanat geren lerden ne bekleye bilirsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor