Paçacı'nın istifası sonrası İYİ Parti'den bomba açıklama: Aday açıklanınca istifalar...

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, katıldığı bir televizyon programında, Cihan Paçacı'nın istifasının sorulması üzerine, 6'lı masa adayını açıkladıktan sonra "Benzeri bir krizin yaşanmayacağını kimse garanti edemez." dedi.

GİRİŞ 27.01.2023 07:22 GÜNCELLEME 27.01.2023 07:35
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, bir gazeteye verdiği demeçte, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin iki ihtimalin olduğunu belirterek, "Ya Kemal Bey bu itiraza karşı yeni bir aday önerir ya da kendisinde diretir" dedi.

İkincisinin daha olası olduğunu belirten Paçacı, "O zaman ne olur?" sorusuna, "Altılı Masa bir deklarasyon yayınlayabilir ve çoklu adayla çıkar, İYİ Parti de kendi adayını çıkarabilir." yanıtını verdi.

İYİ PARTİ'DE 'KILIÇDAROĞLU' KIYIMI

Yaşananlar sonrası ittifak birbirine girdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Paçacı'yı görevden el çektirdi. İYİ Partili Paçacı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AYTUN ÇIRAY'DAN 'YENİ KRİZLER OLABİLİR' SİNYALİ

Partisinde yaşanan krize ilişkin CHP tarafından fonlanan Halk TV'de açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, yeni krizlerin yaşanabileceğini sinyalini verdi.

Çıray, "Bir ay sonra aday açıklandığında benzeri bir krizin yaşanmayacağını kimse garanti edemez." açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU 'ADAYIM' DİYOR, AKŞENER SET ÇEKİYOR

Bilindiği üzere Kılıçaroğlu, her seferinde 'aday benim' sinyali verse de bu durum İYİ Parti tarafından pek de karşılık görmüyor.

Özellikle Meral Akşener, 'kazanacak bir aday' söylemine sığınarak Kılıçdaroğlu'na karşı aleni bir şekilde İmamoğlu'nu destekliyor.

6'lı masanın 'aday' konuşulan fakat herhangi bir somut adım atılmayan 11'inci toplantısı sonrasında da 'halkın tercihleri' ifadesi tüm dikkatleri üzerine topladı.

Masaya getirilen anket kartı, "İYİ Parti'nin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını önüne çektiği set" olarak yorumlandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • ismet 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Fonlamalar artik bitti 6.li masanin adaylik icin "Meral hanim evine mutfagina.Minlet Sizleri " iyi part,yi" 6.li Masayida dahil hangi parti olursa olsun darman duman edecek.Gide gele ayni degirmen ta$i sonunuz tagadil mühüt.
    Cevapla
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecnebi bile bunlardan umudu kesti , artık dolarların musluklarını kısmaya başladı....son dakkada İNFİLAK edecekler....
    Cevapla
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçim siyasi bir mesele değil artık herkes anlasın ve herkes tanıdığına anlatsın. Islami ve milli bir seçim olacak. Ben müslümanım diyen birisi lgbt ofis açılışını ziyarete giden iyi partiye, Kur-an ı Kerim eğitimine çağ dışı diyen chp ye oy veremez ! Bu işin şakası yok akp ye oy verin diye demiyorum ama chp ve iyi partiye oy verirken neyi desteklediginizi bilin imanınızı tehlikeye atmayın.
    Cevapla
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    meral kendini yırtsa, kılıçdaroğlu aday olacak. inşaallah bu masa alt üst olacak. müslüman olup bunlara inananlar içinde her kes aklını ve imanını peynik ekmekle yemedi ise, inşaallah bu islam düşmanlarının son çırpınışıdır.
    Cevapla
  • Atabey 1 yıl önce Şikayet Et
    Aday Kılıçtaroğlu...başkası olamaz. Adamın hakkı.
    Cevapla
  • Temiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Birşey demek istemiyorum ama olmuyor. Eğer müslümansanız Rabbim bize kiminle arkadaşlık yaptığımızı kimlere hizmet ettiğimizi soracak sizler kendi liderlerinizle haşrolmaya hazır mısınız.
    Cevapla
  • Hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayrola yine inanç satıyorsunuz devam tek sermayeniz bu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor