Son Dakika: MHP, deprem bölgesine heyet gönderiyor!

Son dakika haberi... MHP, deprem bölgesine milletvekillerinden oluşan bir heyet gönderiyor.

Son Dakika: MHP, deprem bölgesine heyet gönderiyor!
Son Dakika: MHP, deprem bölgesine heyet gönderiyor!
GİRİŞ 06.02.2023 10:46 GÜNCELLEME 06.02.2023 10:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen depremin ardından deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere bir heyet gönderildiği bildirdi.

MHP’den yapılan açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere bir heyet gönderildiği belirtilerek, “Aziz milletimizin yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz başkanlığında, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ve Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’dan oluşan bir heyet görevlendirilmiştir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Size de bu yakışır. Bütün bölge millet vekilleri acilen deprem bölgesine gitmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!