Davutoğlu: Ankara'da hava ısındı

Gelecek Partisi Başkanlık Kurulu, aday gündemiyle toplanıyor. Genel Başkan Davutoğlu, "Ankara'da hava ısındı" dedi.

GİRİŞ 03.03.2023 17:15 GÜNCELLEME 03.03.2023 17:18
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masadan kalktığını açıkladı. Akşener, 5 parti liderine çok sert eleştirilerde bulundu. 

Akşener'in çıkışının ardından Ankara'dan art arda açıklamalar ve olağanüstü toplantı kararları geliyor. 

DAVUTOĞLU: ANKARA'DA HAVA ISINDI

Gelecek Partisi Başkanlık Kurulu da, aday gündemiyle toplanıyor. Genel Başkan Davutoğlu, "Ankara'da hava ısındı" dedi.

DEVA PARTİSİ'NDEN DE AÇIKLAMA

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkmasına ilişkin açıklama yaptı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ekmen, "Nezaket, letafet, saygı, özsaygı en önemlisi hakikate sadakat yoksa gerisini konuşmaya gerek var mı?" dedi.

Akşener'in açıklamaları dünya basınında: Erdoğan karşıtı muhalefet kargaşa içindeAkşener'in açıklamaları dünya basınında: Erdoğan karşıtı muhalefet kargaşa içinde

Adayın konuşulduğu ilk toplantıda kriz çıktı! 1 yılda kuruldu 6 saatte dağıldı!Adayın konuşulduğu ilk toplantıda kriz çıktı! 1 yılda kuruldu 6 saatte dağıldı!

İYİ Parti 6'lı masadan ayrıldı! Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a çağrıİYİ Parti 6'lı masadan ayrıldı! Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a çağrı

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadakatten söz edene bak, dön bir kendine bak; "Nezaket, letafet, saygı, özsaygı en önemlisi hakikate sadakat yoksa gerisini konuşmaya gerek var mı" NASİHAT etmek için kendinde kusur olmayacak, bu hasletlere ihanet edenden hayır gelirmi, ne dersiniz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    siz nereden bileceksiniz hakikata sadakati ki sadakattir bahsediyorsunuz siz tükürdüğünü yaşamakla meshur olan şu eski başbakan degilmisiniz
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Cikta, Reisin karşısında boyunun ölçüsünü al. Utanmadan seni başbakan yapan kişiyle mücadeleye kalk, Sen kimsin yüzde, binde oyla boy ulcustune bak Allah, iste sizi böyle birbirine dusurup,siyadi tarih sahnesinden silecek insallah.Cunku o doğrunun yanin dadır. Allah istemedikçe 6 değil 66 masa bile Reisi indirmeye yetmez onu bi iznillah. abd,avrupa,israil indiremedi sen mi indirecen
    Cevapla
  • segezekten 1 yıl önce Şikayet Et
    amaç,millete hizmet hizmetmi, Erdoğanı devirmekmi
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Küçük enişte topa girer gibi yaptı maksat sahada boşa dolaşıyor demesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...