CHP'den Akşener'e ikna ziyareti! Masayı toplama girişimi

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin 6'lı masadan kalkmasının ardından Ankara'da kritik bir görüşme gerçekleşecek. İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş, Akşener'le görüşecek.

CHP'den Akşener'e ikna ziyareti! Masayı toplama girişimi
CHP'den Akşener'e ikna ziyareti! Masayı toplama girişimi
GİRİŞ 04.03.2023 15:55 GÜNCELLEME 07.03.2023 13:47
Bu Habere 215 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin 6'lı masadan kalkmasının ardından Ankara'da kritik bir görüşme gerçekleşecek. İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı, Akşener'le görüşecek. 

CHP'den yapılan açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımızın (Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu) Sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler" denildi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'la baş başa görüştüKılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'la baş başa görüştü

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'I ÖNERMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın 12'nci toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdiğini açıkladı.

Akşener'den yeni toplantı: Cihan Paçacı karşıladıAkşener'den yeni toplantı: Cihan Paçacı karşıladı

Muhalif medya'dan Akşener'e zehir zemberek sözler!Muhalif medya'dan Akşener'e zehir zemberek sözler!

6'lı masa paramparça oldu! Erdoğan'ın sözleri gündeme oturdu6'lı masa paramparça oldu! Erdoğan'ın sözleri gündeme oturdu

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 215
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hamlesi yapılırsa yapılsın bunlara oy verenler düşünsün derim ben. Sadece şöyle dua ediyorum Allahim şu üç ayların yüzü suyu hürmetine bunlara fırsat verme. Ülkemize umut bağlayan Müslüman kardeşlerimizin umudunu yitirtme. Allahim gerisini sen bilirsin artık.
    Cevapla
  • komedi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yersen haklı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisle yola devam
    Cevapla
  • Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    5, 6, 7 , 10 farklı grup bir araya gelip Türkiye yi nasıl batıracaklarının ispatı oldunuz .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıldık artık bunların masasından,ittifakından,entrikalarından vs...Bi defolun gidin..Millet yaralarını sarmaya calısırken bu nedir ya..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray - Fenerbahçe! Muhtemel 11'ler
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı