Akşener masayı dağıttı! Yaşar Okuyan'dan mesaj: Hazır ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını redderek masayı dağıttı. 'Masayı dağıtırsan elimdeki belgeleri açıklarım' diyen Yaşar Okuyan'dan yeni açıklama geldi.

Akşener masayı dağıttı! Yaşar Okuyan'dan mesaj: Hazır ol
Akşener masayı dağıttı! Yaşar Okuyan'dan mesaj: Hazır ol
GİRİŞ 04.03.2023 15:55 GÜNCELLEME 04.03.2023 15:55
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıktıklarını ifade ederek sert bir açıklama ile 6'lı Masa'ya rest çekmesi sonrası gözler eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'a çevrildi.

CHP'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Akşener'e "6'lı Masa'yı dağıtırsa elimdeki belgeleri açıklarım" tehdidinde bulunan Okuyan, bu sözlerinden dolayı CHP'den ihraç edilmişti.



AKŞENER'E MESAJ

Akşener'in dünkü açıklamaları sonrası ne diyeceği merak konusu olan Okuyan, Sabah'a yaptığı açıklamada "Siz Yaşar Okuyan'ı bundan sonra takip edin. Meral Hanım'a sesleniyorum. Artık seninle milletin önünde hesaplaşacağız. Hazır ol" dedi.

NE OLMUŞTU?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan ve 2019'da CHP'ye katılan Yaşar Okuyan, 6 Şubat tarihinde bir televizyon programında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yönelik ifadeleriyle gündem olmuştu. İYİ Parti'nin "Kılıçdaroğlu kazanamaz" algısını organize ettiğini iddia eden Okuyan, elinde Meral Akşener'in İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler olduğunu ve Altılı Masa'yı dağıtması durumunda bunları açıklayacağını söyleyerek tehditte bulunmuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Okuyan diyorki akşenerin suçlarını gösteren belgem var. Bize yani abd ye uymazsa açık ederim..savcılar niye çağırmıyor bu adamı? Zaten açık tehdit suç değil mi?
    Cevapla
  • Osman kekillioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zillet ittifakın dan bir şey çıkmaz. Çünkü hepsi aynı kafesin içine girmişler. Kafeside dışarıdan ne olduğu bilinmez biri elinde taşıyor. Hepsini çöp kutusuna atacak
    Cevapla
  • Önder 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu suç değilmi arkadaş, bu adam milletin gözünün içine bakarak şantaj yapıyor, elimde belge var diyor açıklarım diyor. Bu adam bakanlık yapmış adam belge varsa savcılığa neden vermiyor. Akşener gidiyorum diyor bir gün geçmeden geri dönüyor. Üikemin savcıları Bu konuları kim soruşturacak. Yargıtay Cumhuriyet başsavcılığı, Anayasa Mahkemesi, Yüksek seçim kurulu neredesiniz.
    Cevapla
  • karamurat 1 yıl önce Şikayet Et
    T.C Savcıları Yaşar Okuyanın elindeki belgeleri suç duyurusu kabul edip neden gereğini yapmazlar
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Meralde ne kariyer kaldı, ne kişilik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler