Kılıçdaroğlu, Akşener'i ne ile tehdit etti? 13 dakikalık esrarengiz görüşme

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, İyi Parti lideri Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun otelde gerçekleştirdiği 13 dakikalık görüşme için, "Görüşme sonrası Akşener tıpış tıpış masaya geri geldi" yorumunda bulundu.

GİRİŞ 29.03.2023 00:59 GÜNCELLEME 30.03.2023 01:13
Bu Habere 275 Yorum Yapılmış

Türkiye tarihinin en kritik dönemeci olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kalırken, yaşanan sürece damga vuran anlardan biri Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti'nin masadan kalkıp 3 gün için geri dönerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmesi oldu.

Akşener 3 Mart'ta altılı masayı dağıtmıştı.

MASADAN AYRILIRKEN SERT İFADELER

O süreçte Meral Akşener koalisyondan ayrıldıklarını açıklarken sert ifadeler kullanmış ve Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı.

Akşener yaptığı açıklamada "Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edildi. Alternatiflerin kara listeye alındığı bir noter masasına dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız. İYİ Parti ölümle sıtma arasında bir tercihe zorlandı" diyerek altılı masadan ayrıldı.

TEHDİT Mİ EDİLDİ?

Ancak bu sert açıklamalara rağmen Akşener kısa süre içinde masaya dönmesinin arkasındaki neden merak edilirken Akşener'in tehdit edilmiş olabileceği vurgulandı.

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir yaşanan süreci yorumlarken ses getiren açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU BİR ŞEY GÖSTERDİ TIPIŞ TIPIŞ GERİ DÖNDÜ"

 

Daşdemir'in açıklamaları şöyle:

"Akşener masadan kalktıktan sonra bir otelde Kılıçdaroğlu ile görüşüyor. Giriş ve çıkışlar dahil bu görüşme 13 dakika sürüyor. Bu görüşmede ne konuşuldu? Kılıçdaroğlu, Akşener'e bir şey gösterdi ve Akşener tıpış tıpış masaya döndü. Bu şey Akşener'i zor durumda bırakacak bir şeydi.

İYİ PARTİ'DE BÜYÜK ÇOĞUNLUK KALKMAK İSTEDİ

İYİ Parti'de büyük bir çoğunluk masadan kalkınmasını istemişti. Ama Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşme sonrası Akşener gidip masaya katılmak zorunda kaldı."

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİNİN KARŞISINDA BULUNAN MARRIOT OTEL'DE SIR GÖRÜŞME

Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında yapılan esrarengiz görüşme Ankara'da bulunan ABD Büyükelçiliği'nin karşısındaki otelde yapıldı. Söz konusu otel, Çukurambar'da Amerikan Büyükelçiliği'nin 30 metre uzağında bulunan JW Marriott Otel'di.

Hilmi Daşdemir'den Kılıçdaroğlu çıkışı: PKK'nın adayıdır! Stüdyoyu terk etti!Hilmi Daşdemir'den Kılıçdaroğlu çıkışı: PKK'nın adayıdır! Stüdyoyu terk etti!

Toptancı'dan çarpıcı açıklamalar: 6'lı masanın HDP ile işbirliği! Akşener'in HDP tutumu...Toptancı'dan çarpıcı açıklamalar: 6'lı masanın HDP ile işbirliği! Akşener'in HDP tutumu...

Akşener masayı dağıttı! Yaşar Okuyan'dan mesaj: Hazır olAkşener masayı dağıttı! Yaşar Okuyan'dan mesaj: Hazır ol

KAYNAK: A HABER

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 275
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    KARANLIK BİR GEÇMİŞ er geç aydınlığa çıkar DEVŞİRME MERAL, ASENA MERAL, FETÖCÜ MERAL
    Cevapla
  • İsbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener kendi filminin fragmanını izlemiştir.
    Cevapla
  • celal 1 yıl önce Şikayet Et
    amerikanın sinsi planını göstermiştir
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak, Yaşar okuyanın Kılıçdaroğlu'na verdiği dosyayı göstermiştir.
    Cevapla
  • lazlo 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki siyasette düzgün şahsiyet yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor