Karamollaoğlu'ndan Akşener'i şoke eden tepki: Yeter sizden çektiğimiz!

Gazeteci Latif Şimşek katıldığı canlı yayında 6'lı koalisyonun dağılmadan önceki 12. Toplantısında yaşananlara ilişkin bilgiler paylaştı.

GİRİŞ 06.03.2023 01:42 GÜNCELLEME 06.03.2023 09:21
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6'lı koalisyon masasını dağıttı. Partinin ek binasındaki toplantının ardından alınan kararı açıklayan Akşener, "İYİ Parti kıskaca alınmıştır, buna boyun eğmeyeceğiz. Ne bir kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız" açıklamasını yapmıştı.

"YETER ARTIK SİZDEN ÇEKTİĞİMİZ"

Toplantıda ortamın bir anda elektriklendiğini belirten Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Yeter artık sizden çektiğimiz' diyor. Bu sözün hangi tonda söylendiğini hepiniz tahmin edersiniz. Birinin hep zorluk, güçlük çıkarmasından bıkmışsınızdır.

"BANA MÜSAADE O ZAMAN"

Ben bunu bir kesin bir bilgi olarak öğrendim. Bunun üzerine Meral Hanım masayı terk etmek üzere kalkmış 'Bana müsaade o zaman' demiş. Ahmet Davutoğlu araya girmiş, bir süre sonra ortam yine elektriklenmiş.

'Biz o zaman 5 imza ile açıklayalım' diyor Kemal Bey. Meral Hanım da 'Siz beşiniz karar alıyorsanız bana ne gerek var' diyor. Kemal Bey de 'Siz bilirsiniz' diyor"

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 171
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu temele hakkaten oy veren varmı
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu siyasetçilerin hepsi birilerini satmıştır. Ne sorguluyorsunuz.
    Cevapla
  • selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp yanlış temel üzerine bina ediliyo : ))
    Cevapla
  • maho 1 yıl önce Şikayet Et
    bu bayan kimle siyasete girmişse hepsini satmıştır
    Cevapla
  • vatandaş rıza.. 1 yıl önce Şikayet Et
    bu masadan bir cacık olmaz cumhurbaşkanı seçilse dahi biri ben buna imza atmam dedimi kriz çıkar aynı ecevite anayasa kitapcığını atan sezer misali ülkede kaos olur devalisyonların önü arkası kesilmez ülke uçuruma yuvarlanır bunlara oy vermek intihar olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...