Fazıl Say'dan Akşener'e 'HDP'ye gönlünü aç' çağrısı

Geçtiğimiz gün kendisine "Sifonu çek gitsin" sözleriyle tweet atan Fazıl Say, Akşener'e "HDP'ye gönlünü aç." çağrısında bulundu.

Fazıl Say'dan Akşener'e 'HDP'ye gönlünü aç' çağrısı
Fazıl Say'dan Akşener'e 'HDP'ye gönlünü aç' çağrısı
GİRİŞ 08.03.2023 00:56 GÜNCELLEME 08.03.2023 00:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Akşener katıldığı program sırasında CHP'nin HDP ile görüşme ihtimali üzerine 'Diyalog başka bir şeydir, CHP diyebilir, anlayışla karşılardım. 'Sizin oy oranınızla HDP'nin oyu farklı hadi size güle güle' deselerdi o masadan kalkardık. Alengirli işe karşıyım, dürüstlük ve açıklıktan yanayım. CHP, HDP ile görüşebilir, bu net. Ama bize asla getiremez' demişti.

CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Genel Başkanlarının katıldığı toplantı sonucu Altılı Masa, cumhurbaşkanı adayını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirledi.

Ancak bu süreçte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masayı dağıtmış ve büyük tartışmalar yaşanmıştı. Yaşanan olaylar esnasında piyanist Fazıl Say ise sosyal medya hesabından Akşener'i kast ederek sosyal medya hesabından, "Sifonu çek gitsin" paylaşımında bulunmuştu.

Piyanist Fazıl Say'dan bu kez de Meral Akşener'e, "HDP'ye gönlünü aç" çağrısında bulundu.

'Dinleyin Meral Akşener: Sizin partinizin de milyonlarca seçmeni var; HDP'nin de milyonlarca seçmeni var! Sizin partinizin seçmeni de insan ve insan oldukları için talepleri var; doğaldır... HDP seçmenleri de insandır. O insanların da insan oldukları için talepleri vardır; doğaldır. Dünyada kimse 'Onların talepleri masaya gelmesin' diyemez. Bu insanlık dışı olur, anti siyaset olur. İyi anlayın bunu. Türkiye'nin, gençlerin, geleceğin, birlik ve bütünlüğün önüne set koyan bu tavrınızdan vazgeçin. Kılıçdaroğlu yıllardır bu ikilem içinde. Bir yanı kurt, bir yanı kuzu... Yazıktır! Yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü; sonsuz açın, insanlar için!'

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 6
  • EBUBEKİR BALCI 1 yıl önce Şikayet Et
    İç savaş çıksa önce sen gebereceksin ağzı yamuk
    Cevapla
  • Turk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen panik yapma meral pkk da gidecek diz de çökecek meral ucuz şovmen chp pkk ekinde iyi koz var meral ne denirse yapacak sen onun yapmam dediğine bakma tükürdüğü yakarıyorlar artık merala
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana ettiniz kadını, ona gönlünü aç,buna gönlünü aç, daha bay kemal i içine sindiremeden, nereden çıktı bu hdp, Bir chp klasiği Seçime kadar gönlünü aç,seçimden sonra paçavra gibi at.
    Cevapla
  • Dadaş... 1 yıl önce Şikayet Et
    -Meral abla 14 mayıstan sonra koray aydın senin ayağını kaydıracak demedi deme.8 mart 2023 saat 01:53 at fava at at Fazıl müjde, şimdi atar gider yaptı ya,3 güne kalmaz senin iş tamam. Rabbi yesir senin işi halleder.
    Cevapla
  • Dadaş. 1 yıl önce Şikayet Et
    Talepleri bile yokmuş, sevgi pıtırcığı hdp nin. korkma be fazıl,tıpış tıpış masaya dönen meral abla tıpış tıpış gönlünü açacak hdp ye,gönlü kapalı olsaydı istanbul-ankara belediyesini kazana bilirmiydiniz. Ama darbeyi yine meral abladan yiyeceksiniz bu kez meral abla değil, ona oy verenler seçim yaklaştıkça resmi daha iyi görecek ve masaya gereken cevabı verecek. Senide unutmadık molla temel( erbakan a ülkeyi dar edenleri partinin önünde, berat gecesi c.b. adayı ilan ettin)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü