Yeniden Refah Partisi'nden son dakika 'ittifak' açıklaması!

Son dakika... Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, AK Parti heyetinin Yeniden Refah Partisi'ne ziyaretine ilişkin açıklamada bulundu. Prof. Aydal, "Benim şahsi düşüncem Cumhur İttifakı'na katılmaktır." dedi.

GİRİŞ 13.03.2023 06:55 GÜNCELLEME 13.03.2023 07:02
Bu Habere 357 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Habertürk TV canlı yayınında konuşan Prof. Aydal, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacağı sorusuna cevap verdi.

Görüşmede, AK Parti'ye 30 madde sunulduğunu belirten Prof. Aydal, parti genel merkezine yapılan ziyaretten önce ön görüşmeler de olduğunu belirtti.

Prof. Aydal, "Bu bir geçici işbirliğidir. Belli şartlarda uzlaşabilirseniz birlikte çalışırsınız." dedi.

"BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNDEM CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILMAKTIR"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın parti içi istişaresinde parti disiplini ile herkese söz hakkı verip, cevabını dinlediğini belirten Prof. Aydal, "Benim şahsi düşüncem Cumhur İttifakı'na katılmaktır." ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 357
  • balasagun 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi reise destek olursanız sonrasında sizinleyiz
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu partinin karar organları,şu otuz maddenizi zahmet olmazsa bizlere de açıklayın kii sizin diğer zamanlarda yaptığınız konuşmalarla hangisine bağlı görüşme yaptığınızı bilelim.Mesela, Başkanınız,S.Fatih bey,bizim iktidarımızda devlet ahzinesinden bir kamu da maaş alan ikinci bir huzur hakkı,yönetim kurulu payı gibi saçma maaşlar alamayacak.Bir aileden bir kişi kamuda çalışabilecek.İki kişi kamuda görev alamayacak gibi söylemleri var. akparti bu arpalıklardan sizin için vazgeçer mi?veya siz akpartinin kabul etmeyeceği bu maddelerinizden vazgeçer misiniz.Sizi izliyoruz.
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    yeniden refah partisi cumhur ittifakına katılırsa vatana ve millete hizmet etmiş olur. şayet katılmazsa avrupaya ve amarikaya hizmet etmiş olur.
    Cevapla
  • Bir adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    siyaset vatandaşa artık ne kadar da dalga konusu oluyor. çocuklara bile. heeey gidi osmanlı şehitleri.. heygidi vatanseverlik. ülke yönetiminin sağ olsun sol olsun düştüğü seviyelere bakınız! bizler ve siyasi büyüklerimize alkışlar !!? hangi düşman olsa bizim gibi bir topluma ağzı sulanır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı