İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti'nin "İstifa tek taraflı bir karar verme usulüdür. Genel başkanımız ile görüşme gerçekleşmeyecektir" açıklamasından sonra istifa etti.

GİRİŞ 28.03.2023 20:23 GÜNCELLEME 29.03.2023 08:35
Bu Habere 801 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İstifa edeceğim. Meral Akşener ile vedalaşmaya gidiyorum" açıklamasını yaptı. 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise, "İstifa tek taraflı bir karar verme usulüdür. Genel başkanımız ile görüşme gerçekleşmeyecektir" diyerek Ağıralioğlu'na kapıyı kapattı.

Ağıralioğlu, İYİ Parti'nin açıklamasının ardından istifa etti. 

"ÇOCUK KATİLİNİ ÖVENLE KAZANMAKTANSA KAYBEDELİM"

Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini tek tek sıralayan Ağıralioğlu, "Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim, Kemal Bey'in adaylığında mutabakatın ihlal edilmesine itiraz ediyorum. Ben adaylık sürecinden bütün usulsüzlükleri reddediyorum." demişti. 

"AKŞENER'E PUSU KURULDU"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e pusu kurulduğunu belirten Ağıralioğlu'nun "Akşener masada dayatmayla karşı karşıya kaldı. Bize pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi duyuluyor diye bize küfredilmesinden rahatsızız." ifadeleri de ayrıca dikkat çekti.

VEKİL ADAYLIĞI İÇİN MÜRACAATTA BULUNMADI

Yavuz Ağıralioğlu, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Malum ve haklı itirazlarım sebebiyle de partimize 28. dönem milletvekili adaylık müracaatında bulunmadım. Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek. Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti gaz mı alıyor? Esti, gürledi, yağmadıİYİ Parti gaz mı alıyor? Esti, gürledi, yağmadı

İYİ Partili Ağıralioğlu CHP ve HDP'yi sözde topa tutup destek vereceğini açıkladıİYİ Partili Ağıralioğlu CHP ve HDP'yi sözde topa tutup destek vereceğini açıkladı

Kılıçdaroğlu'na oy verecek mi? İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu cevapladıKılıçdaroğlu'na oy verecek mi? İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu cevapladı

Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken 'istifa' ve 'teklif' açıklaması: O zaman geçebilirim...Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken 'istifa' ve 'teklif' açıklaması: O zaman geçebilirim...

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 801
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz; İYİ Parti'nin baştan beri belliydi vatan millet için kurulmadıgı. Onların tek derdi koltuk. Koltuğa oturalım ama vatan hainleri ile de ortaklık yapalım diyorlar. Peki 40.000 şehit ne olacak? Sizler büyük Türk Milleti ile dalga mı geçiyorsunuz?
    Cevapla
  • cengiz iyiatar 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geç kalmış bir istifa. altlı masa kurulmadan önce olsa bir işe yarardı. Şimdi ancak niyazi olursun
    Cevapla
  • ZMA CI 1 yıl önce Şikayet Et
    ÜZÜLME YAVUZ BEY MHP VAR AK PARTİ VAr
    Cevapla
  • ÜLKÜCÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    9 ' lu pkk masasını 14 mayıs akşamı darmadağın yapacağız ALLAHIN İzniyle...
    Cevapla
  • Tatar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuvaya dön yuvaya
    Cevapla
  • Ccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru. Meral ablası gibi o da geri dönecektir ayrıldığı masaya. Yani yuvasına.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi yuva? Bürütüs’lerle, Lawrenc’lerle, Amerika, Avrupa ve teröristlerle, lgbt’lerle vs, vs, yani liste uzun. Bu masada yer alan birisine günde yemin etse yine inanmam. Onun yuvası artık orası.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!