Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kabine'de yeni isimler olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında 14 Mayıs seçimleri sonrasında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde yeni isimlerin görev alacağını açıkladı.

GİRİŞ 29.03.2023 13:27 GÜNCELLEME 29.03.2023 14:39
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bu bir bayrak yarışıdır. Aday listesinde ismi olsun olmasın tüm arkadaşlarımıza farklı zeminlerde görevlerde omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz. Eğilmeden, yolunu kaybetmeden bu çatı altında herkesin hizmetine ihtiyacımız var. Bu seçimde de benzer durumlar, benzer değişimler olacaktır. İşte bakanlarımız. Bugüne kadar Kabine'de verdikleri hizmetleri 14 Mayıs'tan sonra Meclis'te sürdüreceklerdir. Kabine'de yeni isimlere görev vereceğiz. 9 Nisan'da aday listemizi teslim edeceğiz. Üç dönem kuralı nedeniyle aday listelerimizde yeni isimler olacak. Sandıkta güven tazelemiş olarak kendimiz ve evlatlarımız için Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmenin peşindeyiz. Yeni Türkiye'nin yarınların mutlu destanını yine birlikte yazacağız.

"BU DÖNEMİN ADI ŞAHLANIŞ DÖNEMİDİR"

Bu dönemin adı şahlanış dönemidir. Ülkemize daha kazandıracak çok hizmetimiz var. Yürüyecek daha çok yolumuz var. Bunu da son 21 yılda olduğu gibi beraber yapacağız. Bizi ayak oyunlarıyla engellemeye çalışanlarına, yeniden azgınlaşan bölücü ve FETÖ'cü alçaklara velhasıl tuzakları ve oyunlarıyla bu kutlu yürüyüşü durduracaklarını sanan herkese bir kez daha göstereceğiz.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 135
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Prof dr doğan aydal hocam muhakkak olmalı. Gerçek bilim insanı, gerçek vatansever.
    Cevapla
  • perdeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Hulusi paşa süleyman soylu murat kurum mustafa varank Fatih dönmez Hakan Fidan,çavuşoglu kesinlikle kalmalı.Gerisini siz bilirsiniz.
    Cevapla
  • perdeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam. Başkanım İlyas hoca Ak partiden veya MHP den aday olacakmı
    Cevapla
  • Cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bakanlar içinde bulunduğumuz bu zor yıllarda güzel işler yaptılar yaptılar ama İç ve Dış işleri bakanları yerinde kalmalı. Bu kalitede adamlar çok vardır ama her ikisi Ülkenin en zor zamanlarında olağan üstü işler çıkardılar. Ben bir vatandaş olarak görevlerindeki başarılarından dolayı her ikisinede minnettarım. Rabbim her ikisinide Dunya ve ahirette mahcup etmesin
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    3 dönem kuralı mutlaka uygulanmalı aday adaylarında hatır gönül torpil olmamalı. Millette bir değeri olmayan okadar aday adayı varki dışarda görsen selam vermeye bile değmez. Bu seçim çok çok önemli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!